1
Evropske lige

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

MIHAJLOVIĆ PROMOVISAN: Urnebesna izjava u Herenvenu o poziciji na kojoj se najbolje snalazi (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.17 u 17:20

Juče je bilo potvrđeno da će doskorašnji igrač crno-belih karijeru nastaviti u Holandiji.

Danas je u Herenvenu promovisan Nemanja Mihajlović i to kao veliko pojačanje tamošnjeg prvoligaša.

Kako je HotSport pisao, crno-beli su inkasirali 1.700.000 evra, a Mihajlović je i oprostio Partizanu 50.000 evra duga koji je šampion Srbije imao prema vezisti.

Novo poglavlje u karijeri momka koji je iz Rada prešao u Partizan počinje danas, on je predstavljen javnosti u Holandiji u dresu Herenvena, a odabrao je dres sa brojem 15.

U prvom intervjuu koji je dao za klupsku televiziju, Mihajlović je rekao da se najbolje snalazi na poziciji levog krila, ali ni da mu nije strano igranje na desnoj strani terena. Nakon toga je srpski internacionalac dodao da ukoliko trener to traži od njega, biće i golman, čime je nasmejao i novinara kojem je davao izjavu.

0
0

1 Komentara

  1. Neco majstore….!
    U zapadnom svetu vrhunskog marketinga veoma bitan je osmeh! Osmeh i samo osmeh! Pogotovo u ovakvim situacijama ali i pri svakoj izjavi, konferenciji za stampu… Smrknuto lice odbija, niko to ne zeli u medijskom prostoru. Zato, nauci da se smejes i kad ti nije do toga, to je zakon marketinga. Uostalom, malo prati zapadne medije, sportske posebno, videces da se svi razvaljuju od smeha! Naprosto ,to je MUST cele enterteinment industrije.
    Srecno majstore,ne sumnjam u tvoj uspeh i u sjajnu karijeru.Treba vredno da nastavis napredovati narocito u direktnijem napadu na gol, u fudbalu nista bolje ne uspeva nego pogodak! Nastavi vredno uvezbavati podjednako i levi i desni dribling, u nasoj ligi su te procitali…. Imas talenat da postanes veliki igrac. Ti si nas Eden Azar!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter