0
Domaći fudbal

Richmond Boakye celebrate, Crvena Zvezda - Sparta Prag 27.7.2017. Beograd, Srbija, Europa league, liga Evrope qualification match, kvalifikaciona utakmica 27. Jul 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

LEP POČETAK DANA: Ako je i bilo sumnje u Boaćija, posle ovoga je neće biti (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.17 u 09:14

Na sve načine Crvena zvezda je tokom juna pokušavala da zadrži Ričmonda Boaćija, a početak sezone pokazuje da je to bio pun pogodak.

Fudbaler iz Gane je na pet evropskih mečeva postigao šest golova, i nalazi se na drugom mestu liste strelaca. Ispred golgetera srpskog kluba na prvoj poziciji je fudbaler litvanskog Trakaija, Maksim Maksimov, koji je postigao za sad sedam golova, a „bronzani“ je Marko Šćepović iz Videotona sa pet.

Ostali su uglavnom po četiri puta pogađali, mada neki neće igrati više zbog eliminacije svojih klubova, a iza vodeće trojke nalaze se Govu (Kairat), Kapić (Gorica), Onačuku (Mitjilend), Ibraimi (Škendija), Pulsen (Mitjilend), Škoda (Mlada Boleslav)…

– Nije bitan samo moj, već učinak čitave ekipe. Srećan sam zbog gola, ali mislim da je ova pobeda važna jer nam donosi elan pred revanš. Pokušaćemo da u Pragu matiramo Spartu, poručio je Boaći.


(Youtube/allgoalslive 2017)


(Youtube/SOCCER TV)


(Youtube/AM Video7S)


(Youtube/PolSport Radio)

Pre revanša u Češkoj, crveno-beli u nedelju gostuju Radu na Banjici u okviru šampionata Srbije, koji je gostujuće navijače obavestio da na raspolaganju imaju 700 ulaznica po ceni od 700 dinara.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter