9
Košarka

FOTO: STARSPORT

KAKAV PREOKRET: Najveće pojačanje Mute Nikolića potpisuje za Zvezdu?!

Objavljeno: 28.07.17 u 14:43

Momak koji bi potpisom za crno-bele bio verovatno najveće pojačanje ovog leta izgleda neće pojačati tim Miroslava Nikolića.

Kako domaći mediji javljaju, razlog tome jeste ponuda Crvene zvezde koja će Partizanu pokvariti posao.

‘Dete Partizana’, plejmejker koji je među prvima najavljen kao mogući novi košarkaš u rekonstrukciji crno-belih, Nikola Radičević, mogao bi uskoro da postane igrač Crvene zvezde. Kako domaći mediji javljaju, Radičević ima ponudu crveno-belih koja je dosta primamljivija od one Partizanove.

I Crvena zvezda takođe ima problema sa igračkim kadrom nakon velikog broja odlazaka posle osvajanja ‘triplete’, a Radičević je veoma dobro rešenje kao igrač koji je nekoliko godina u Endesa ligi, a i letos nije odmarao već je svoju igru usavršavao u Americi gde je kao član Denvera nastupao u NBA Letnjoj ligi.

Radičević ima 23 godine, poslednju sezonu je proveo za Betis u kojem je odigrao i svoju prvu profesionalnu. Pre toga je nastupao za Partizan u mlađim kategorijama.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN
0
0

9 Komentara

  1. Pa taj fmp 1 ili 2 preterujee

    Sistematski ….

    Zvezda je bankomat nije sportsko drustvo

    SD ima najjacu skolu fudbal, vaterpola i kosarke i proizvodi sportiste

    Ko VK CZ BG za LŠ

    Ako sa igracima partizana i parama naroda uzimas titule??

    0
    0
    Odgovori
  2. Radičević je bivši igrač partizana, koji nikada nije dobio šansu da igra za prvi tim.Igrao je nepune 2 godine za juniore i otisao iz kluba 2012.godine.Koliko je bivši igrač partizana, toliko je i bivši igrač čačanskog Borca u kome je ponikao i bio je tamo 6 godina (2004-10).

    0
    0
    Odgovori
  3. @Pedja Tvoj komentar je pun kompleksa i mržnje prema Zvezdi i Čokiju.Zvezdi trebaju igrači poput Radičevića, tako da to što si napisao nema blage veze sa istinom.

    0
    0
    Odgovori
  4. Njje mu cilj dovodjenje, nego da zezne partizan kao sa mailm rakicevucem. Izuzetno psihicki poremecena osoba koji je ovakav sistem ponasanja utabao kao visedecenijski politicar, koji je mnoge ojadio i pokrao. Ljiga zvani coki u ljudskom obliku se nada da ce mu goreti do zore, napravili su grdilo prevara pravilnika i zakona, napravili vestacko i tome samo moze da usledi potop i vracanje tamo gde im je i mesto….cokiju na djubriste istorije a ondasnjoj zvezdi na mesto tercijalnog i perfiernog evro kluba bez evro uspeha i sa velikim igracima kolko prstiju jedne ruke

    0
    0
    Odgovori
  5. Драган ђурас је први данас објавио даје Никола Радичевић потписо за Звезду

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter