2
Evrokupovi

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

DA LI OSTAJE: Donald je sinoć jednim gestom ‘raspalio’ Delije posle utakmice (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.17 u 16:30

Iako je bio na pragu odlaska u Tursku, Holanđanin je još uvek u Zvezdi, i čini se da nema u planu da ode.

Nakon odličnog pogotka protiv Irtiša iz slobodnjaka, Mičel Donald je juče imao još jednu odličnu partiju što se evropskih utakmica tiče.

Mada retko ko je i bio loš sinoć u pobedi od 2:0 protiv Sparte. Tim Vladana Milojevića je bio prilično ubedljiv, mogao je i ubedljivije da slavi da je bilo nekih boljih odluka u završnicama akcije, ili sreće kako je bio sličaj u prodoru Nemanje Radonjića.

Ipak, Delije imaju razlog za zadovoljstvo. To su pokazale i odmah nakon utakmice kada su istim žarom pevale svojim pulenima. A jedan od najaktivnijih pred njima bio je baš Donald. Pre par meseci je Holanđanin izjavio kako mu se dopada Srbija i narod ovde, a to smo videli i sinoć.

Kamere Zvezda TV su zabeležile kako Mičel Donald na pesmu Delija ‘odgovara’ sa podignuta tri prsta obe ruke i dodatno ‘raspaljuje’ uzavrelu masu sa druge strane ograde tokom slavlja.


(Izvor: YouTube/Crvena zvezda)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter