0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEZ NAJAVE: Posle Mihajlovića, još jedan igrač otišao iz Partizana!

Objavljeno: 28.07.17 u 15:10

Crno-beli su u ovih nekoliko dana ostali bez dva fudbalera za nastavak sezone.

Nemanja Mihajlović je prešao u Herenven kako je HotSport već pisao, a neposredno zatim je još jedno ime precrtano sa spiska crno-belih.

Mada, radi se o fudbaleru na koga Miroslav Đukić nije ozbiljno računao, kao ni njegovi prethodnici, pa je Aleksandar Subić od danas u Radničkom iz Niša, ali ponovo kao pozajmljeni fudbaler crno-belih.

Krajem leta 2015. godine je Subić stigao u Humsku iz banjalučkog Borca kao fudbaler na koga će crno-beli moći ozbiljno da računaju u budućnosti, odigrao nekoliko dobrih utakmica, ali uskoro je sreću morao da traži u Slobodi iz Tuzle na pozajmici. Tamo se dobro pokazao, vratio se u Partizan sa očekivanjima da će dobiti priliku, ali to nije očigledno slučaj ni sa Miroslavom Đukićem, tako da će u Nišu biti do poslednjeg dana juna sledeće godine.

Pre Subića, na isti potez se odlučio i Marko Golubović koji je iz Partizana prethodno bio pozajmljen Teleoptiku, a sada je u Radničkom.

FOTO: FK Partizan
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter