0
Domaći fudbal

STOLICA PRED BAČKU: Očekuje nas jako zanimljiva utakmica

Objavljeno: 27.07.17 u 16:35

U subotu se igraju mečevi drugog kola Superlige Srbije, a fudbaleri Voždovca gostuju u Bačkoj Palanci gde će snage odmeriti sa fudbalerima Bačke.

Na današnjoj konferenciji, predstavnicima medija su se obratili šef stručnog štaba Voždovca Ilija Stolica i defanzivac ‘zmajeva’ i mladi reprezentativac Srbije Aleksandar Filipović.

-Prvenstvo za nas je počelo rezultatom koji nismo očekivali, ali svakako igrom možemo da budemo zadovoljni. Ispred nas je ekipa Bačke, ozbiljan protivnik i ekipa koja hoće i zna da igra. Očekuje nas jako zanimljiva utakmica u fudbalskom kontekstu. Obe ekipe žele da se nadigravaju i da imaju dobar posed lopte. Međutim, mi izlazimo da pokušamo da osvojimo tri boda, bez obzira ko je na drugoj strani, odnosno ko je protivnik – ističe trener Voždovca Ilija Stolica.

-Očekuje nas teška utakmica, kao i svaka kada je početak prvenstva. Mi moramo biti skoncentrisani samo na nas i da pružimo najbolji deo sebe, a onda ni rezultat neće izostati – nadovezao se Aleksandar Filipović.

Meč između Bačke i Voždovca se igra u subotu sa početkom od 18 časova.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter