0
Evroliga

FOTO: YouTube

OGNJEN KUZMIĆ PREDSTAVLJEN: Čast mi je da ću se boriti za mesto u timu sa vrhunskim igračima (VIDEO)

Objavljeno: 27.07.17 u 11:26

Real Madrid je i zvanično predstavio pojačanje koje je za 300 hiljada evra doveo iz Crvene zvezde, Ognjen Kuzmić predstavljen je u trofejnoj sali ‘kraljevskog kluba’.

Srpski centar medijima i javnosti se obratio preko klupske televizije, a prve reči su mu bile zadovoljstvo potpisivanjem ugovora sa ‘kraljevskim klubom’.

– Moje je zadovoljstvo što sam ovde. Real je veliki klub, sa velikom istorijom, čast mi je što sam ovde – rekao je Ognjen Kuzmić za Real Madrid TV.

Potom je usledilo pitanje vezano za Španiju, to jest njegov povratak na Pirinejsko poluostrvo.

– Veoma mi je drago što sam se posle nekog vremena vratio u Španiju i najjaču ligu Evrope. Kada sam prošli put bio ovde naučio sam nešto španskog jezika, što će mi sigurno pomoći da se još bolje uklopim.

Za kraj Ognjen Kuzmić je prokomentarisao trenera Pabla Lasa i momke sa kojima će se boriti za mesto u timu.

– San svakog igrača je da se nadmeće sa najboljima. Boriću se za svoje mesto u timu. Više sam defanzivan igrač, nego ofanzivan, daću maksimum na svakoj utakmici. O Pablu Lasu znam da tim skoro stalno dovede do plej-ofa i da forsira brzu košarku. Verujem da ću se uklopiti – istakao je Kuzmić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter