1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DUŠAN ALIMPIJEVIĆ: Delije, ne brinite, Zvezda će ponovo biti jaka!

Objavljeno: 27.07.17 u 13:03

Novi trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević dao je veliki intervju za Sport klub u kome je pokušao da umiri navijače crveno-belih uz reči da će ekipa opet biti jaka i pored odlazaka.

Mladi stručnjak je istakao da su želje jedno, a realnost sasvim drugo, ipak da će se Crvena zvezda svom snagom boriti na sva četiri fronta.

– Želje su jedno, realnost je nešto sasvim drugo. Ono što primećujem u poslednje vreme je da navijači Crvene zvezde imaju neku dozu straha zbog tolikog broja odlazaka igrača. Ono što ja mogu da kažem je da sigurno ne treba toliko da brinu jer ćemo u narednom periodu izaći sa svim imenima. Takođe, popunićemo sve pozicije koje su upražnjene. Najteže je nadoknaditi taj kvalitet koji je otišao sa srpskim igračima. Ta baza srpskih igrača najbolje razume šta znači Crvena zvezda, šta njeni navijači žele, igrači sa ovih prostora najviše mogu da utiču na atmosferu u ekipi. Nama je cilj da tu bazu srpskih igrača približimo onome što je Zvezda imala prošle sezone – rekao je Dušan Alimpijević za Sport klub.

On je govorio i o ‘rosteru’, to jest popunjavanju pozicija koje su ostale prazne egzodusom sa Malog Kalemegdana.

– Popunićemo sve pozicije koje su upražnjene. Najteže je nadoknaditi taj kvalitet koji je otišao sa srpskim igračima. Ta baza srpskih igrača najbolje razume šta znači Zvezda, šta njeni navijači žele, igrači sa ovih prostora najviše mogu da utiču na atmosferu u ekipi. Nama je cilj da tu bazu srpskih igrača približimo onome što je Zvezda imala prošle sezone.

Ceo intervju sa Dušanom Alimpijevićem možete da pogledate na portalu Sport kluba.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter