11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA NIJE SMEŠNO, BILO BI TUŽNO: Žena Leonarda pokvarila Partizanu posao leta (FOTO)

Objavljeno: 27.07.17 u 00:20

Hoće li Leonardo da Silva Souza napustiti Partizan ili ne ostaje pitanje, ali po svemu sudeći za sada neće nigde iz Beograda, a kriva je lepša polovina.

Al Alin iz UAE-a silno želi Brazilca u svojim redovima. Trener kluba Zoran Mamić je nagovorio upravu da plati čak šest miliona evra za napadača Partizana, ali je supruga fudbalera rekla svoje – ‘NE’. Navodno, surpuga Leonarda ne želi da živi u Abu Dabiju.

– Bivši Dinamov trener želeo je da dovede Brazilca Leonarda iz Partizana, ali je transfer propao. Naime, u posljednjem trenutku uplela se Leonardova supruga i rekle je – ‘ne’! Mamićev klub ponudio je srpskom prvaku šest miliona evra – piše Večernji list iz Hrvatske.

Sada je na stolu Partizana ponuda iz Saudijske Arabije, grada Džede koji je daleko ruralnijeg tipa i nerazvijeniji od Abu Dabija. Sada u Partizanu strepe da bi surpuga Brazilca mogla da odluči da ne želi na Bliski istok i da problematični i nezadovoljni Leonardo ostane u Beogradu.

 


Saga se nastavlja…

0
0

11 Komentara

  1. Ма он може да игра само код нас,дође на припреме када хоће,тренира када му се ђефне,а има времена за фејзбук да се дописује са навијачима. Неоспорно да је добар играч,али има игру у једном смеру и игра само када је лопта код њега.Ја бих га одмах продао и у шпицу играо са Ђурђе вићем и Тавамбом.Ово са женом су приче за малу децу.Шта је урадио про тив Олимпијакоса,онај гол је моро да постигне иако му је лопта дошла на леву ногу.

    0
    0
    Odgovori
  2. Glupost,,,zena ga nagovara! ,a imalo bi smisla, Zivot,u Beogradu,i Dzadu Riralni deo S.Arabije.
    Kad govori da mu novac nije bitan,ocigledno se iskrenost“vidi“…Po mom misljenju jos ,godinu u BG pun pogodak,za Klub renomea Partizana….Srecno!

    0
    0
    Odgovori
  3. Aj ne serite !!! Neće žena da živi tamo gde ne može da živi slobodno kao u Brazili ..kao u Beogradu….nije luda valjda ?

    0
    0
    Odgovori
  4. Pisete gluposti. Tip ima izlaznu klauzulu u ugovoru po kojoj je slobodan za 2,5m eura. Kakva je logika da klub koji zeli da kupi plati 6m? Ili napisite kako treba a to je da artizan dobija 2,5m a ostatak ide igracu, menadzeru, komsiji Zahaviju….

    0
    0
    Odgovori
    • Klauzula je skinuta u Junu!!!
      Ako vidimo za kakve se igrace placa preko 10 miliona €, onda Leonardo mora u Partizanovu kasu da unese minimalno 5-6 miliona €

      0
      0
      Odgovori
  5. Kuva se da Partizan ceka jednu mnogo lukrativniju ponudu od obe pristigle sa Blistog Istoka.Jedna je iz Rusije ,druga iz Svajcarske a i spanski Betis je zainteresovan za njega, mada se ne zna koliko su Spanci spremni da mu ponude.Leonardo bi najradije u Portugaliju u jedan od tri njihova najveca kluba ali je pitanje da li Leo ima mesta u tim njihovim rosterima. Postoje indicije da se Braga moze umesati u ovu pricu.Sto se tice Rusa, Lokomotiv e vec ponudio ponudu koju je Partizan odbio, a ona iznosi 4,2 mil. evra. Jedan drugi klub, CSKA prati razvoj situacije i moguce je da udje u pricu, delom iz zbog toga sto je slobodno mesto za jednog krilnog napadaca, otisao je Z.tosic.Iz Engleske nekimndzeri salju diskretne indicije da su dva premijerligasa spremana dati i 10 mil. funti pa i vise ,za Leonarda, ali je pitanje da li on moze dobiti radnu dozvolu.Konacno, interesovanje je pokazao i zagrebacki Dinamo, Galatasaraj,pa i Fenerbahce. Uopstese nemojmo iznenaditi da neka od ovih ponuda uskoro bude na stolu Ilijeva.

    0
    0
    Odgovori
  6. Kakva laz?Prvo su do prekjuce objavljivali kako Partizan drzi sudbinu Leonarda u svojim rukama a sad……Pa gospodo ne poigravajte se sa osecanjima navijaca.Ponuda Arapa je namerno plasirana pred mec sezone da bi zavadila tim Partizana.Uspelo se.Ljudi peru pare kroz Partizan jasno kao dan.Uzimaju se drzavne pare koga boli uvo sto ne igrac placen 1600000 nespreman dosao u Partizan.Pa gospodo za te pare jd moglo doci pet fantasticno spremnih defanzivaca pa bi danas cekali zreb za Livu sampiona.Privatnik bi vam odbio ovakve promasaje pa se ne bi vise desavali.A ovako ko gleda narod vazno ne da sto vise stavis u dzep,svoj ili SPS pitanje je sad?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter