0
Atletika

ATLETIKA: Ristić bez očekivanja ide u London

Objavljeno: 27.07.17 u 19:31

Srpski reprezentativac, Milan Ristić koji se nalazi u Americi na pripremama, startovaće trećeg dana Svetskog prvenstva u Londonu, u trci na 110m prepone.

Kvalifikacije u ovoj disciplini na programu su 06.avgusta u 14.15h, po našem vremenu. Ristić je normu ispunio u San Francisku 29. juna ove godine na Mitingu “TrackTown Summer Series” kada je trku istrčao za 13.46 sekundi.

Pripreme sam radio u Ešvilu, Severna Karolina gde sam i dalje i gde ću biti do početka takmičenja u Londonu. Pripreme teku odlično, nadam se da ćemo biti spremni za London i da ću istrčati najbolji rezultat do sada. Nalazim se u odličnoj formi. Zbog povrede koju sam imao krajem januara ove godine, nisam se takmičio do juna tako da sam relaksiran maksimalno i spreman za ovo takmičenje. Ne želim da komentarišem očekivanja, želim da odem na takmičenje prazne glave i da odradim posao najbolje što je moguce. Videćemo kako će biti, sam uspeh je otići na ovo takmičenje, zaključio je Ristić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter