7
Košarka

FOTO: STARSPORT

TREĆI NOVAJLIJA: Partizan u košarci dobio veliko pojačanje! (FOTO)

Objavljeno: 26.07.17 u 13:30

Kako smo i ranije najavili, američki krilni centar postao je novi igrač crno-belih.

Partizan će u narednom periodu biti jači za Džejmija Skina kojem je protekli klub bio Peć sa Kosmeta.

Amerikanac je sa crno-belima potpisao ugovor na dve godine i ovo će mu biti nova evropska stanica nakon igranja za Montegranero, Mons, Makabi Ašdod, Ironi i Asvel. Skin je svoju karijeru pokušao da izgradi u SAD gde nije izabran na NBA draftu, a nije uspeo ni da se nametne u Razvojnoj ligi.

Džejmi Skin će tako od početka priprema biti sa Partizanom, kao i Obrad Tomić koji je stigao neposredno pre njega, a i Australijanac Tom Vilson.


(Izvor: YouTube/MyBasketballTV)

0
0

7 Komentara

  1. Bitno je da je dzabaleska a valjda nije totalni naturscik…Hbg,u takvoj smo situaciji.Mozda se pokaze dobrao, ko zna, nikad nisi nacisto sa tm Amerima. To sto dolazi iz Peci…,pasta? Pec je Srbija!

    0
    0
    Odgovori
  2. Koje crno veliko pojačanje? Drugorazredni igrač koji je igrao kosovsku ligu! A možda je i nama to veliko pojačanje s obzirom u kakvoj smo situaciji?

    0
    0
    Odgovori
  3. Eto, dočekaste da dobijete igrača sa Kosova-da mi je znati ko je u Peći pregovarao s njim oko angažovanja, možda je posredovao Vokri ha ha ha
    to samo može nakaradni partizan da radi…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter