0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

PRED POLUFINALE: Upečatljiva izjava selektora Hrvatske o Srbiji

Objavljeno: 26.07.17 u 11:22

Sutra će se voditi pravi rat u bazenu između dve velesile u svetskom vaterpolu.

Na putu ka meču za odbranu svetskog trona, Srbiji stoji selekcija Hrvatske.

Od jutros je prema rečima Ivice Tucka počelo spremanje Hrvata za duel sa Srbijom i pokušaj da se konačno porazi dugogodišnji rival u meču koji vodi u finale. Ono što se u rečime selektora zemlje iz komšiluka moglo primetiti, jeste veliko poštovanje ka trenutno najboljem nacionalnom timu na planeti.

– Silno poštujem Srbiju. Fantastična su reprezentacija i rezultati to potvrđuju. Izgubili smo od njih u Kazanju i Riju. Nema dileme da su Srbija i Hrvatska dve reprezentacije koje su, uz dužno poštovanje svih, ipak za nijansu bolje od ostalih. To rezultati pokazuju, pogotovo rezultati Srbije to i dokazuju. Silno ih poštujem ući ćemo u „rat“, a tu mislim na sportsku bitku i neka pobedi bolji. Nadam se da ćemo ovaj put biti mi i to je to, kazao je Tucak.

Duel Srbije i Hrvatske na programu je sutra od 22 časa, a prvo polufinale u kojem se sastaju Mađarska i Grčka igraće se u 20.30.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter