2
Košarka

FOTO: STARSPORT

OVO (NE) BI BILO LEPO: Teodosić dobija paklenu konkurenciju u Klipersima!

Objavljeno: 26.07.17 u 17:37

Prelazak Miloša Teodosića u Los Anđeles Kliperse naišao je na oduševljenje navijača u Srbiji, ali se čini da će se takvo raspoloženje promeniti ukoliko se ostvari ono što uprava Klipersa pokušava da učini.

Naime, kako američki mediji bruje u poslednjih par dana, u bliskoj budućnosti mogao bi da se dogodi jedan od najvećih trejdova u poslednjih par godina, i to između Klipersa, Klivlend Kavalirsa i Njujork Niksa.

Tako bi put Los Anđelesa krenuli Iman Šampert i Kajri Irving, među Kavse bi stigli Karmelo Entoni, Patrik Beverli, Sem Deker i pik prve runde 2021. godine, dok bi u Njujork otišli Ostin Rivers i Vesli Džonson.

To bi verovatno značilo da bi uprava Los Anđelesa, nakon odlaska Krisa Pola u Hjuston, ostala odlučna u nameri da dvojcu Grifin – Džordan doda još jednog igrača visokog kalibra, koji bi garantovao plasman u plej-of.

Loša strana ovoga jeste činjenica da bi Irving bio praktično nezamenljiv, pa bi Teodosić morao da se zadovolji ulogom rezerve.

Pozitivan deo priče jeste to što bi, sasvim sigurno, ovim trejdom Klipersi ostali među favoritima za plasman u plej-of. Isto tako, nema sumnje da bi rad sa takvim saigračem Teu itekako mnogo značio i na polju napredovanja i privikavanja na NBA.

Doduše, spominje se i Minesota, i trejd samo sa Njujorkom, pa će biti interesantno videti gde će Irving završiti.

Jedno je sigurno, NBA liga će naredne sezone izgledati mnogo drugačije.

0
0

2 Komentara

  1. pa, smiješno je, što je Teodosić u NBA, prije će otud, no odud, ali su pare proklete i malo mu je što mu je nudio CSK-a, ali će se on brzo vratiti u Evropu u neki prosječan tim…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter