4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

I ON JE GLEDAO: Evo kako je Milivojević proslavio pobedu Olimpijakosa nad Partizanom (FOTO)

Objavljeno: 26.07.17 u 12:56

Vezista Kristal Palas je iskorstio priliku da preko društvenih mreža čestita nekadašnjima saigračima.

Luka Milivojević je iskoristio vreme na pripremama sa Kristal Palasom za dolazeću sezonu kako bi ispratio utakmicu nekadašnjeg kluba.

Razlog više je što je njegov Olimpijakos igrao protiv ekipe protiv koje je i sam Milivojević dosta puta odmeravao snage, ali u dresu Crvene zvezde.

Igrač Kristal Palasa je uz fotografiju proslave gola igrača Olimpijakosa na društvenoj mreži Instagram stavio natpis: ‘idemo giganti’.

0
0

4 Komentara

  1. To su ,,srbi,, zvezdasi,JADNICI.Sutra cu da gledam cz-sparta,normalno bi bilo da pozelim pobedu cz,ali posle ovakvih komentara od strane igraca reprezentacije SRBIJE OD SRCA CU POZELETI DA sparta pobedi!Braca Cesi napred do pobede nad ciganijom iz KEZMANOVE 1A.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti stvarno mislis da mi ne znamo glodare? To foliranje, kao, „uvek navijam za klub iz srbije, makar to bila i Crvena Zvezda“ okaci macku o rep…

      0
      0
      Odgovori
  2. Ma ko ovim jadnim likovima dw uopste daje podrsku u repki? Zvezdasi se u tome utrkuju koji ce, kad vec oni ne mogu, da se slade ovim rezultatom…ja to niti od jednog bivseg fudbalera partizana nisam cuo…ocigkedno da je kod njih nivo mrznje na puno visem nivou….da dajemo podsrku repki sa ovakvim likovima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter