3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Stižu milioni, Partizan na korak od prodaje najboljeg igrača Al Ahliju! (FOTO)

Objavljeno: 26.07.17 u 10:14

Ponuda Al Ahlija od preko četiri miliona evra se ne odbija, a Brazilac bi dobio „bogastvo“ za dve godine nastupanja u Džedi.

Svakako da poraz od Olimpijakosa može samo da ubrza prodaju Leonarda, a kako saznaje HotSport, Partizan je blizu odluke da prihvati ponudu Al Ahlija, koji je za „karioku“ spreman da izdvoji fascinantnu sumu od preko četiri miliona evra.

Zvanična ponuda je već od prošle nedelje u Humskoj, kada se desio incident na relaciji igrač – uprava i odbijanje ofanzivca da dan pre meča sa Mačvom trenira, pošto je njegova isključiva želja da što pre napusti Humsku.

Jasno je da ima fascinantnu ponudu da zaradi u naredne dve godine „bogastvo“ nastupajući u dresu kluba iz Džede.

Gigant iz Saudijske Arabije ove sezone ima i visoke aspiracije u Ligi šampiona Azije i smatraju da kupovinom Leonarda završavaju ogroman posao.

Oni insistiraju da se priča završi najkasnije posle revanša u Atini, a realno je da posle ove predstave Brazilac spakuje kofere i tako se stavi tačka na sagu oko njegove prodaje, koja je počela još u januaru.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

    • У праву си. Али дефинитивно боље да је играо он него Сума који дјелује као да му фали кисеоника. Једино што је можда требало убацити Јевтовића или Ђуричковића

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter