0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ANDREA STRAMAĆONI: O Donaldu u Sparti i ‘bratiću mom’ (FOTO)

Objavljeno: 26.07.17 u 19:20

Sparta iz Praga stigla je u Beograd gde će na stadionu ‘Rajko Mitić’ sutra od 20.30 odmeriti snage sa Crvenom zvezdom u prvom meču trećeg kola kvalfikacija za Ligu Evrope.

Trener tima iz Praga Andrea Stramaćoni držao je veoma zanimljivu konferenciju za novinare na kojoj je govorio o Dejanu Stankoviću, Mičelu Donaldu i naravno Zvezdi.

Dejan Stanković? To je više od fudbala. On je moja porodica. Pričali smo o Zvezdi. Veoma je važan u mom životu. Od njega sam na srpskom naučio ‘bratić moj’.

Italijanski stručnjak nije krio, zna tim koji će sutra istrčati na stadion ‘Rajko Mitić’.

– Kadleca nisam doveo zbog tehničkih problema, očekujem mnogo više od njega. Rosicki izlazi iz povrede, Ben Haim će biti na klupi, dok će Manđak biti u timu – rekao je Stramaćoni.

FOTO: STARSPORT

Nije tajna da se Sparta raspitivala o Mičelu Donaldu, ali Holanđanin sada nije bio glavna tema.

– Ne želim da pričamo o Donaldu i Sparti, to nije profesionalno u ovom trenutku.

Na kraju samo kratko o Zvezdi i atmosferi na stadionu ‘Rajko Mitić’.

– Ne želim da im pričam o atmosferi u Beoradu. Verujem da su sve već čuli i da nas sutra očekuje spektakl. Crvena zvezda je veliki protivnik, ali mi želimo u grupnu fazu Lige Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter