0
Evropske lige

FOTO: YouTube

I TO SE DOGODILO: Fudbaler Malage kupio sam sebe! (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.17 u 19:00

Najskuplji transfer ovog leta mogao bi da bude prelazak Nejmara u PSŽ, ali smo danas dobili najluđi transfer ikada, igrač je kupio sam sebe.

Da, dobro ste pročitali! To se nije dogodilo u Tanzaniji, već u španskoj Primeri. Mladi Pablo Fornals kupio je ‘samog sebe’, tačnije napisano otkupio je od tima sa Rosalede svoj ugovor.

Naime, on nije više želeo da igra za plavo-bele i krenuo je u pregovore sa Viljarealom. Ipak, ‘žuta podmornica’ nije uspela da se dogovori sa Malagom i dogovor igrača i kluba je propao. Malaga je kaznila Fornalsa i izbacila ga je u mladi tim. On se tada dosetio da plati otkupnu klauzulu. Sada je slobodan igrač i može da potpiše petogodišnji ugovor sa Viljarealom.

Naravno, sada se spekuliše da je ‘žuta podmornica’ pozajmila deo novca fudbaleru, te je podignuta krivična prijava. Ipak, Fornals postaje zvezda prelaznog roka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter