6
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PRETI LI NAM HAOS: Evo kako će Delije večeras pokušati da upadnu u Humsku?!

Objavljeno: 25.07.17 u 09:51

Čim je nakon žreba bio poznat rival šampiona Srbije, svima je bilo jasno da će biti velikih šansi za okršaj navijača.

Po informacija do kojih je dnevni list ‘Informer‘ stigao, navijači Crvene zvezde će večeras pokušati da upadnu na utakmicu koja se igra od 20.45, i to tako što će im društvo praviti navijači Olimpijakosa.

Partizan danas dočekuje prvaka Grčke na svom stadionu u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a uprkos tome što je UEFA zabranila dolazak gostujućih navijača, baš kako će to biti slučaj i za nedelju dana kada navijači Partizana organizovano neće moći u Grčku, čini se da će Olimpijakos imati podršku u Beogradu.

Grčki navijači (Gate 7) će u Beogradu biti, naravno, uz navijače Crvene zvezde za kojim su u bratskim odnosima, a do saznanja o upadu na stadion došli su i u redovima Partizana gde se radi na tome da uz pomoć policije bude izbegnut svaki mogući incident.

– I mi imamo takvu informaciju. Takve priče su uobičajene pred ovako velike utakmice i za cilj imaju podizanje tenzije. Lično mislim da navijači Zvezde to neće uraditi zbog odnosa u Srbiji i problema koje naši klubovi imaju. Uvek postoji mogućnost da neko kupi kartu i dođe da navija za Olimpijakos. Grčki klub neće stajati iza tih lica, koja se pojedinačno ili u grupi budu pojavila na stadionu Partizana. Ako se takvi pojave biće udaljeni sa stadiona! UEFA je bila izričita i nećemo dozvoliti probleme ni Olimpijakosu ni Partizanu, rekao je Živko Šljukić, komesar za bezbednost Partizana.

0
0

6 Komentara

  1. Uvek navijam za srpski klub pa makar to bio i olimpijakos ili spartak Moskva.Ja sam Srbin i volim Srbiju i sve srpsko,a postujem tudje.Partizan je nas najveci rival ali samo u nasem prvenstvu.U svim ostalim takmicanjima sam uvek uz nase klubove pa i uz partizan.A vi ostali preispitajte se da li ste pravi Srbi,a isto vazi i za navijace partizana.Toliko

    0
    0
    Odgovori
  2. Tu nece nit moze biti problema. Bezveze se dize prasina na navijace C Zvezde i Olimpijakosa. Ima policija,imaju redari,a utakmicu moze da gleda svako ko kupi kartu

    0
    0
    Odgovori
  3. И ко заправо жели сукобе данас, какви су ово наслови и текстови у медијима ? #БеоградскиЦрноБелиКомунисти #АтинскеЦрвеноБелеГирице

    А наслови у медијима „Плануо само Југ, остало још много карата“, онда „Због великог интересовања, пуштене у продају и карте за север“ и ?

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne razumem zasto jenavijacima cz stalo da prave problem tamo gde njih objektivno nema? Razum nalaze, suzdrzite se ljudi to su ozbiljne stvari. Lepo sednite negde u kafani sa prijateljima iz Grcke, i odgledajte mec uz pivo ice i ostlo pice. Jok na stadion! Jok,jok i jok!!! To nije u interesu nase zemlje, naseg naroda, pa ni Zvezde jer ne bi trebali cekati dugo revans za neku glupost! Zasto iracionalno ponasanje, moze li ista normalno u zemlji Srbiji/! Pokazimo da moze!

    0
    0
    Odgovori
  5. Реално, ови црвени могу лаганези да дођу у сукоб са црнима, само је питање у томе, имају ли они муда за тако нешто или не, и плаше ли се после казне или не! Јер… „Ко хоће нађе начин, ко неће нађе изговор.“

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter