8
Evrokupovi

HRABRI ĐUKIĆ: Potez trenera za Olimpijakos koji će oduševiti Grobare

Objavljeno: 25.07.17 u 10:54

Kako je Miroslav Đukić i obećao kada je došao u Humsku pred pripreme, Partizan će igrati napadački i postizati golove.

Pored Đurđevića i Leonarda, koji je odradio poslednji trening, u startnoj postavi crno-belih će večeras biti i Leandre Tavamba.

Nema dileme da je trener Partizana Miroslav Đukić povukao (ne)očekivan, mada hrabar potez da večeras u Humskoj od 20.45 časova Olimpijakos napadne iz svih „oruža“.

Kako saznaje HotSport kormilar šampiona Srbije je odlučio da pored Đurđevića i Leonarda, koji je odradio poslednji trening u ponedeljak mada se žalio na bol u primicaču, napred će se naći i Kamerunac Tavamba.

Ostale uloge ostaje kao i prethodnim mečevima ove sezone, u vezi mesta su rezervisana za Kosovića, Evertona i Jankovića. Pozadi je četvorka bez promena pored golmana Kljajića na megdan ce istrcati: Vulićević (kapiten), Ćirković, Ostojić i Miletić.

Ekipa je od sinoc u karantinu u svojoj bazi u Zemunelu, a dva sata pre meča stižu na stadion na kojem se očekuje brazilska atmosfera.

0
0

8 Komentara

  1. Za tako nesto moras igrati uzasno pokretljivo gde je borba za pokrivanje prostora i anticipacija u tom pogledu radi osvajanja lopte, u prvom planu.Secate se prvog meca sa Buducnosti u bgd. Upravo kako je Buducnost igrala protiv nas u prvom poluvremenu ali naglaseno ofanzivno ne defanzivno. Govorim o pokrivanju terena i napadackoj igri. To je uzasno zahtevno fizicki ali valjda smo spremniji od njih!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako Djuka krene sa tri napadaca onda je odlucio da igra na sve ili nista! Cak je ,dakle odlucio i da igra, morace, isto tako i u Atini jer igranje u prvom mecu povlaci takvu igru i dole. Otvorena igra nosi rizik i primanja gola a onda u revansu idemo na sve ili nista!
    To sve lici na Djukica, on se ne miri prosecnoscu! A ima i dobru ekipu u koju veruje, verujem i da ih je dobro spremio dok ima takav pristup!

    0
    0
    Odgovori
  3. Нити имамо шта да бранимо нити су они ванземаљци! Само храбро, само јако, само напред!!!
    Гробари Подгорица

    0
    0
    Odgovori
  4. Ja bih vise voleo da ne primimo gol . Svaka cast za ofanzivu i treba napasti . Ali samo da nam ne daju golove to je ono najvaznije .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter