0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DŽEKSON OTVORENO: Amerikanac otkrio da je Teo imao povlašćen odnos u NBA

Objavljeno: 25.07.17 u 09:33

Bek je završio svoju epizodu u Moskvi i to, kako se čini, bez puno lepih uspomena.

Aron Džekson je u intervjuu uporedio NBA sa evropskom košarkom.

I kada se dotakao te dve stvari, naravno nametnuo se i razgovor o kapitenu reprezentacije Srbije. Tema je bila da li je teže igrati u NBA ili Evroligi, na šta je Džekson rekao da je u Evropi znanto teže jer se uprkos gustom rasporedu mnogo više trenira.

Ali je pritom američki košarkaš otkrio da je jedan od povlašćenih u redovima Armejaca bio Miloš Teodosić koji nije morao da trenira koliko i ostali saigrači, pa i sam Nando de Kolo:

– Miloš zbog odnosa sa trenerom nije toliko morao da trenira. Ali momci kao što je Nando de Kolo koji je igrao 30 minuta po utakmici? On je trenirao svakog dana. Mogli ste da vidite kako mu je telo puno modrica. Siguran sam da je imao opciju da ode u NBA da bi uradio to. Ali je zaglavio zbog ugovora. Treninzi su vrlo takmičarski. Imate sve te jugoslovenske trenere koji su učili od srpskih trenera. A oni imaju akcije jedan na jedan. Kao u srednjoj školi ili koledžu. Tako opisujem Evropu, izjavio je Džekson.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter