1
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

CRNO-BELI USKORO JAČI: Krilni centar dolazi u Partizan, Amerikanac sa Kosmeta?! (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.17 u 00:23

Radi se o momku koji se nije preterano proslavio u Evropi.

Crno-beli bi uskoro mogli da dobiju pojačanje na poziciji krilnog centra kako javlja ‘Sportando’.

Reč je o Džejmiju Skinu, momku koji nije uspeo da dođe do NBA karijere pa je svoju košarkašku sreću pokušao da pronađe u Evropi. Ali, kako za sada stvari stoje, ni to mu ne polazi za rukom.

Skin je visok 206 santimetara i na NBA draftu 2011. godine nije bio izabran, pa je došao u Asvel. Tu je proveo šest meseci, njegova sledeća stanica bio je Irani Ašhelon u Izraelu, potom Makabi Ašdod za godinu dana. Još jednu sezonu proveo je u Montegraneru, a onda sledi napuštanje Evrope i samo mesec dana igranja za portorikanski Humakau.

Ovaj Amerikanac je takođe nastupao i za belgijski Mons, da bi prošle godine pokušao svoju karijeru da izgradi u Razvojnoj ligi sa Gvinsboro Svorumom, ali ni to nije uspeo. Krajem 2016. godine potpisao je za Peć i nastupao na prostorima naše južne pokrajine u takozvanoj ligi Kosova gde je beležio 12 poena.

(Izvor: YouTube/VCUBasketball)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter