4
Domaći fudbal

REPREZENTATIVAC SRBIJE U SARAJEVU: Devojka je odlučila za koga da potpišem

Objavljeno: 24.07.17 u 17:17

Fudbalski klub Sarajevo dobio je veliko pojačanje u borbi za vrh Premijer lige Bosne i Hercegovine. U pitanju je član B reprezentacije Srbije Miloš Stanojević. Dvadesettrogodišnji Ubljanin je sa bordo-belima potpisao ugovor na tri godine.


– Iako sam tek nekoliko dana u klubu, utisci su veoma dobri. Klub je dobro organizovan i saigrači su me prihvatili otvorenih ruku. Privikavam se na sistem rada u novom klubu, novoj državi. Očekujem da budemo na jednoj od prve tri pozicije na tabeli, kaže Stanojević za HotSport.

Stanojević igra na poziciji zadnjeg veznog, a osim Radničkog u karijeri je nosio dresove Mladosti, Napretka, Rada, BASK-a, Srema i Radničkog iz Obrenovca, a u Super ligi Srbije je ukupno nastupio 94 puta. Igre u niškom superligašu su mu donele poziv u B reprezentaciju Srbije.

U Radničkom sam prvi put pozvan u reprezentaciju, klub i navijače ću da pamtim samo po dobru. Saigračima želim sreću u nastavku sezone i da konačno izbore dugo željenu Evropu. Dobrog i posvećenog trenera, praćeno napornim radom Radnički može da bude u vrhu, kaže Stanojević.

Dobre igre u prethodnoj sezoni svrstale su ga u red zanimljivijih igrača na transfer pijaci, on međutim ističe da se za Sarajevo odlučio na nesvakidašnju preporuku svog „menadžera“.

Ugovor je potpisan na tri godine, a za ostale detalje brine moja „osoba od poverenja“, devojka Nataša Kostić. Njoj sam prepustio vođenje tih sitnih detalja, a moje je da njeno, ali i poverenje navijača i kluba opravdam na najbolji način, poručuje Stanojević.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter