7
Domaći fudbal

HAOS PRED OLIMPIJAKOS: Procureli detalji sukoba Ilieva i Leonarda, evo ko još Brazilcu smeta

Objavljeno: 24.07.17 u 09:04

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da su se sportski direktor Ivica Iliev i Brazilac Leonardo da Silva Souza fizički sukobili, iako se o tom detalju do danas ništa nije znalo.

Oglasio se juče Brazilac i rekao da je situacija komplikovana, ali da je on tu da pomogne Partizanu i Grobarima protiv Olimpijakosa. O tome što ga nije bilo u timu protiv Mačve, rekao je da je bio povređen, da ga je boleo primicač. To je nedugo zatim demantovao doktor Partizana Ilija Rosić. On je istakao da je samo Alen Stevanović povređen i da su svi ostali igrači fit.

Danas je Informer došao do detalja dešavanja u Zemunelu u petak. Naime, Leonardo je u restoran trening centra ušao sa stavom da ne želi da trenira. To je iznerviralo Ivicu Ilieva koji je počeo da viče na njega, Brazilac mu nije ostao dužan, navodno mu se uneo u lice , a potom ga je sportski drektor crno-belih odgurnuo. Sve je to za Informer potvrdio neimenovani izvor.

Takođe, problem između Leonarda i uprave Partizana je nastao dolaskom ponude Al Alina vredne četiri miliona evra, jer Arapi sjajnom  Brazilcu nude 2,4 miliona evra godišnje. Dodatni jaz uneo je i dolazak Sejdube Sume, koji sad takođe smeta Brazilcu. Jasno je da će se Partizan i Leonardo najverovatnije rastati već posle duela sa Olimpijakosom u trećem kolu kvalfikacija za Ligu šampiona.

0
0

7 Komentara

  1. PA LAZITE SEBE OVAKVIM TEKSTOVIMA NA KRAJU CE IPAK SUMA I LEO METNUTI GANIMA CRN I BEO!
    GAVRI MUNJA!A SVE CE TO ILIJEV DA POSMATRA SA VELIKIM OSMEHOM JER JE PARTIZAN JEDNA VELIKA PORODICA!
    A U PORODICI IMA I SVADJA I NESUGLASICA ALI NA KRAJU IPAK LJUBAV ODNESE POBEDU!VOLIM PARTIZAN!

    0
    0
    Odgovori
  2. Prodaju Leonarda, a dovode Sumu za 1,65 mil.E
    Ne mogu da vjerujem. Bojim se da ovaj Suma ne bude žestoka prevara, a siguran sam da ne posjeduje ni blizu fudbalske kvalitete kao Leonardo.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pazi Informer preneo,sramota kako se narušava atmosfera pred utakmicu lige šampiona,ali svi znamo ko stoji iza svega!Napred Partizan!

    0
    0
    Odgovori
  4. Не лажите.Баш вам је добар извор. Поправили сте ми расположење.

    0
    0
    Odgovori
  5. Steta zbog svega, ali neka ide. Za te pare obavezno dovesti jednog slicnog njemu i jos neko pojacanje. Ako prodjemo Olipijakos, trebace nam. Treba uzeti te novce za njega, jer je to velika cifra. Samo neka on bude na visini zadatka protiv Grka u oba meca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter