4
U pripremi

FOTO: STARSPORT

DARKO KOVAČEVIĆ OTKRIO: Olimpijakos se pazi Leonarda, ali i još jednog stranog napadača

Objavljeno: 24.07.17 u 20:55

Kako je HotSport već pisao, sa delegacijom šampiona Grčke stigao je nekadašnji legendarni napadač naše reprezentacije i Crvene zvezde.

Najveću pažnju iz tabora Olimpijakosa trenutno izaziva sportski direktor kluba, Darko Kovačević, koji je nekada nosio dres ‘večitog rivala’ Partizana.

Po prvim izjavama od dolaska se moglo ustanoviti da iako je van dešavanja u Srbiji, odlično poznaje domaći fudbal i upućen je u prvaka naše zemlje te će moći i da pomogne savetima treneru Hasiju.

– Znam da Partizan ima dobre igrače, Leonardo je tu… Ali, evo Tavamba je dao dva gola protiv Mačve, tu je mali Kosović i naravno, kvalitetan trener. Ne smemo da potcenimo crno-bele. Očekujem tvrd meč, možda da odluči neki prekid. Nadam se pobedi bez primljenog gola, rekao je Kovačević.

Sportski direktor i savetnik predsednika Olimpijakosa je otkrio da u Humskoj sutra očekuje korektnu atmosferu, kao i dobar fudbal uprkos tome da je tek početak sezone i da obe ekipe nisu dovoljno fizički pripremljene.

– Svaka utakmica bi trebalo da nam je ista, mi smo profesionalci. Nije toliko važno da li se igra protiv Partizana ili nekog drugog. U našem interesu je da Olimpijakos pobedi, mi moramo da prođemo dalje u Ligu šampiona, kazao je Darko Kovačević.

Olimpijakos, Olympiakos press 24.7.2017. Beograd, Srbija,
24. Jul 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)
0
0

4 Komentara

  1. Partizan je sa Olijem igrao pet puta i to sve prijateljske i sve u Atini! I ima tri pobede i dva remija, bez poraza! O cemu Darko prica? Ima da ih sameljemo. Bice najmanje dva razlike za Partizan. Nas ne interesuje sta Oli ne sme, nas interesuju lopte u njihovoj mrezi! Raznecemo ih!

    0
    0
    Odgovori
  2. Darko,mora se samo umreti,a sve ostalo NE MORA Verujem da Partizyn moze da pobedi GRKE i u ukupnom zbiru ih eliminise iz daljeg takmicenja jer ne igraju pare vec ljudi’fudbaleri.NAPRED PARTIZAN!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter