1
Auto Moto

FOTO: NASCAR

UMALO TRAGEDIJA: Vozač brutalno pokosio svog mehaničara (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.07.17 u 09:12

Posao mehaničara u auto-moto sportovima nije lak, pogotovo ako ste mehaničar Džastina Olgajera, vozača ekipe ‘Džej-Ar Motorsports’.

Rano jutros po srednjoevropskom vrmenu vožena je trka ‘Lili Dijabetes 250’ u okviru štampionata Naskar Iksfiniti Serije. Viljem Bajron je slavio pobedu, ali trka će ostati upamćena po neodgovornom ponašanju Olgajera u ‘pit roudu’.

Naime, on je nekontrolisao ušao u boks udarivši tako dva svoja mehaničara. Ne samo da poziciono nije ušao kako treba, već je i prebrz bio u svom ‘ševrolet kamaru’. Jedan od mehaničara je spektakularnim skokom izbegao ozbiljnu povredu. Kajl Tjudor nije. Njega je Olgajer udario odbacivši ga tako da se zlosrećni mehaničar dočekao bukvalno na glavu.

Iako je izvukao deblji kraj, Tjudor je odlično prošao. On je pregledan od strane lekara i nije životno ugrožen.

Da to ne bude sve, Olgajer je ponovo pravio probleme u boksu. Opet je poziciono loše ušao, ali ovoga puta je krenuo ranije, pa mehaničari nisu stigli da obave posao, čak je pokidao i deo opreme mehaničara. U nastavku je on morao da odustane jer mu se točak zaglavio, što je posledica preranog kretanja.

Sledeća trka u okviru Iksfiniti serije se vozi za šest dana na ‘Ajova Spidveju’.

Pripremio: Luka Totaj

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter