0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Piksijev Guangžu demolirao Đanbian uz četiri gola Zahavija

Objavljeno: 23.07.17 u 15:50

Odigrane su još tri utakmice 18. kola kineske Superlige, a u centru pažnje je bio duel između Guangžua i Đanbiana. Ekipa našeg Dragana Stojkovića je demolirala goste, a rezultat je bio čak 6:2.

Pitanje pobednika u Guangžuu je rešeno već u prvom poluvremenu. Klub koji sa klupe predvodi naš stručnjak Dragan Stojković je od prvog minuta silovito krenuo ka golu gostiju. Posle prvih 45 minuta igre je već bilo 3:1, a strelci za domaćine su bili internacionalci u redovima kineskog tima: Renatinjo, Zahavi i Žunior. U drugom poluvremenu je takođe viđena goleada, a blistao je bivši fudbaler Makabija Eran Zahavi. Izraelac je u drugom poluvremenu postigao još tri gola.

Favorizovanom Tjanđinu, koji sa klupe predvodi Fabio Kanavaro, izmakla je pobeda na gostovanju Henanu. Vodili su gosti do 77. minuta, ali je domaćin golom Žinbaa izjednačio.

Šangaj Šenhua, čiji je trener Urugvajac Gustavo Pojet, izgubio je na svom terenu od Pekinga rezultatom 2:1. Dvostruki strelac za goste je bio bivši napadač Salcburga Sorijano.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Superliga Kine, 18. kolo

Subota, 22.jul:

Šangaj SIPG  – Guangžu Evergrande 2:2 (o:0)

Lifan – Tjanđin Teda 2:1 (2:0)

Guižu Žičeng – Hebei 4:3 (3:1)

Đangsu Suning – Liaoning 4:0 (1:0)

Šandong Luneng – Čangčun Jatai 3:2 (1:0)

Nedelja, 23. jul:

Guangžu R&F – Đanbian 6:2 (3:1)

Henan – Tjanđin – Ćanđan 1:1 (0:1)

Šangaj Šenhua – Peking Žuan 1:2 (1:1)

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Pripremio: Branko Puzović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter