5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA: Partizan silovit na početku, Mačva ima još mnogo da napreduje (VIDEO)

Objavljeno: 22.07.17 u 21:05

Fudbaleri Partizana savladali su Mačvu sa ubedljivih 6:1 (4:0) na stadionu „JNA“ na otvaranju sezone 2017/18.

Da će biti dobro veče za navijače crno-belih pokazao je Nebojša Kosović lepim golom u 8. minutu, a nedugo potom bilo je već 2:0, pošto je Tavamba iskoristio asistenciju Đurđevića u 16. minutu, a samo četiri minuta kasnije u strelce se upisao i Danilo Pantić.

Moglo je tad već da bude i 4:0, pošto je Tavamba promašio odličnu šansu na samom početku meča, ali je taj rezultat na semaforu stajao od 35. minuta, kada je očajno postavljanje odbrane Mačve iskoristio Đurđević i postigao gol za 4:0.

U drugom delu igre Mačva je bila nešto konkretnija, pa je u 59. minutu stigla do gola preko Lazarevića iz penala, ali je ubrzo usledio odgovor u vidu drugog gola Tavambe, da bi konačnih 6:1 postavio Mihajlović u 85. minutu.

Ovaj duel ostaće zapamćen i po tome što je šansu da zaigra dobio i Sejduba Suma, najskuplji fudbaler u istoriji Partizana.

Crno-bele očekuje duel sa Olimpijakosom, dok Mačva u narednom kolu Superlige igra protiv Zemuna.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Partizan – Mačva 6:1 (4:0)

Stadion: Partizana. Gledalaca: 4.000. Sudija: Danilo Grujić (Niš).

Strelci: Kosović u 8, Tavamba u 16. i 68, Pantić u 20, Đurđević u 35. i Mihajlović u 85. minutu za Partizan, a Lazarević u 59. (pen) za Mačvu.

Partizan: Kljajić – Nemanja R. Miletić, Ćirković, Ostojić, Nemanja G. Miletić – Kosović, Jevtović, Janković (od 61. Suma), Pantić (od 77. Mihajlović) – Đurđević (od 80. Jovanović), Tavamba.

Mačva: Filipović – Pejović, Rajović (od 46. Protić), N. Jovanović, Lazarević – Ivić, Obrovac – Adamović, Jeremić, Gemović (od 68. J. Jovanović) – Matić.

[/stextbox]

0
0

5 Komentara

  1. Partizanov Gebels je odmah krenuo namestili prvu utakmicu zbog psiholoskog efekta da pomisle ostal ala su ovi opasni.Gledao sam zonaske ekipe koje vise trce i bojle se postavljaju od igraca Macve.Kada vec namestaju ne mora bas onako providno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da nije zbog Kralja, ova Macva bi dobila preko 10 komada. Razlika u klasi je ocigledna. Ljudi su dosli da igraju fudbal i svaka im cast za to.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter