5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAGA LEONARDO SE NASTAVLJA: Partizan dobio astronomsku ponudu za Brazilca (FOTO)

Objavljeno: 22.07.17 u 18:02

Kako vreme odmiče, sve je jasnije da će Leonardo napustiti redove Partizama. Više klubova je zainteresovano za Brazilca, ali su crno-beli danas dobili milionsku ponudu koja se ne odbija.

Za Leonarda postoji veliko interesovanje iz ‘arapskog sveta’, što je potvrđeno ove subote objavom da Brazilca hoće da angažuje klub iz Saudijske Arabije.

U pitanju je Al Ahli iz Džede koji je Partizanu ponudio čak 6 miliona dolara za Leonarda!

Tamošnji mediji jajavljuju da će najstariji sin nedavno preminulog kralja te zemlje, princ Kalid bin Abdulah bin Abdulaziz Al Saud (60) iz svog džepa finansirati transfer Leonarda iz Partizana u Al Ahli, čiji je počasni predsednik.

Prelazni rok u Saudijskoj Arabiji traje čak do 12. septembra, što znači da Leonardo ima vremena i da odigra evropske kvalifikacije do kraja.

Na potezu su čelnici Partizana.

 

0
0

5 Komentara

  1. Dati im kontra cenu od 8,5 mil. evra i mogu da ga vode ,cak i odmah!To je velika sansa da se super zaradi. Uprava ne bi trebala sad da „zaguljuje“ i okrece pilu naopako, treba stvar stisati, pacificirati i uzeti basnoslovne novce te delimicno investirati u tim dodatno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter