0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENE U PARTIZANU: Đukić pravi rotacije pred Olimpijakos, svi očekuju Sumu

Objavljeno: 22.07.17 u 10:50

Početkom sledeće nedelje, u utorak, crno-beli igraju duel koji bi mogao da im odredi dalji put u Evropi.

Dosta posla trenutno ima Miroslav Đukić koji mora da izvaga najbolja rešenja za početak Superlige.

U startnoj postavi protiv Mačve biće dvojica Miletića, a najskuplje pojačanje, Suma, na klupi. S tim što se njegov ulazak u igru očekuje danas.

Startuje i šampion, a sa nekoliko promena u timu, koji je eliminisao Budućnost, pošto u utorak u goste stiže Olimpijakos.

Promene u startnoj postavi Partizana su spremne. za večerašnju predstavu sa Mačvom, kako saznaje HotSport biće dva ili tri nova fudbalera.

Rotacije trenera Miroslava Đukića su deo taktike na početku sezone, a na klupu se seli Lazar Ćirković i u tandemu sa iskusnim Ostojićem igraće novajlija iz Vesterloa – Nemanja Miletić.

Verovatno sledi osveženje veznog reda ubacivanjem Pantića ili Jevtovića, a napred je moguća ultra ofanzivna opcija sa Tavambom, Đurđevićem i Leonardom, kojem je potrebno da uhvati takmičarski ritam.

Odlučeno je da najskuplje pojačanje Sejduba Suma prati meč sa klupe, a svakako će reprezentativac Gvineje dobiti priliku da debituje u Humskoj večeras.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter