0
Evropske lige

MILAN SILAN U KINI: ‘Rosoneri’ deklasirali Bajern Minhen (VIDEO)

Objavljeno: 22.07.17 u 15:10

Iako je to malo ko očekivao, italijanski Milan je deklasirao šampiona Nemačke Bajern Minhen. ‘Rosoneri’ su u prijateljskom meču slavili rezultatom 4:0.

Nova era Milana spektakularno je počela u Kini. Posrnuli velikan je u Šenženu u okviru Međunarodne Lige šampiona savladao Bajern Minhen rezultatom 4:0.

Prvi gol u 14. minutu postigao je Franko Kesi, Milanovo pojačanje iz Atalante. U 25. minutu na 2:0 je povećao mladi napadač Patrik Kutrone (19), koji je nakon centaršuta iz slobodnog udarca nadvisio čuvare i glavom postigao svoj prvi gol za seniore Milana.

Dva minuta pre kraja poluvremena nova odlična kontra Milana. Niang je fantastično prošao po levoj strani, a Kutrone postigao svoj drugi gol na meču. Pet minuta pre kraja konačan rezultat postavlja još jedan novi igrač Milana, Hakan Čalhanoglu.

Nije ni Bajern bio bez šansi. Sa Levandovskim, Riberijem, Milerom i Komanom u napadu zadavao je velike muke odbrani Milana, ali je mladi Donaruma bio na visini zadatka.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter