0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Kec na Javor protiv Borca, a i na Astanu sa Tobolom

Objavljeno: 22.07.17 u 10:10

Ponuda je pojačana startom još nekih šampionata u Evropi, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet‘.

JAVOR – BORAC 1 (1.85)

U Ivanjici nije menjan mnogo tim u odnosu na prošlu sezonu, dok komšije imaju dosta personalnih problema i samo 17 registrovanih fudbalera, te se očekuje da domaćin započne sezonu pobedom.

RAPID – MATERZBURG PX (1.95)

Austrijanci su ponovo na sceni i Salcburg je apsolutni favorit da ponovo bude najbolji, a Rapid nije igrao dobro tokom pripremnog perioda i gosti lako mogu da dođu do remija, makar posle prvog poluvremena.

RANDERS – KOPENHAGEN 2 (2.20)

Šampion nije dobro startovao prošli vikend, provukli su se sa Žilinom i idu dalje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a danas imaju težak ispit na kojem se očekuje da uspešno polože.

ASTANA – TOBOL 1 (1.45)

Lider prvenstva je odmako pratiocima, ali cilj je da pokušaju pre plej-ofa da imaju još veću zalihu i juriće svakako pobedu pred svojim navijačima protiv solidnog rivala.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet‘ je 11.50.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter