1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT NAJAVA SL: Dok se Partizan i Zvezda bore za titulu, jedni štrajkuju, drugi nemaju igrače za licenciranje…

Objavljeno: 21.07.17 u 10:00

Danas počinje 12. po redu Superliga od kako crnogorski i srpski klubovi ne igraju zajedno.

Titulu u domaćem šampionatu brani Partizan, Crvena zvezda je bila drugoplasriana protekle sezone, Vojvodina treća, a lučanska Mladost četvrta.

I ove godine će se igrati po istom sistemu. Svako sa svakim dvaput, nakon čega slede plej-of i plej-aut posle kojih će se znati ko je šampion, a ko napušta elitu. Pre doigravanja se dele bodovi svim ekipama, plasirani od prvog do osmog mesta igraće plej-of, a od devetog do 16. plej-aut.

PARTIZAN

Crno-beli su pre dve nedelje počeli sezonu, utakmicama u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Podsećamo, u finišu Superlige se desio veliki preokret kada je Partizan iskoristio kiks Zvezde i sigurnim pobedama došao do pehara, a potom osvojio i Kup Srbije. Za sada su ekipu pojačali Nemanja Miletić i Danilo Pantić koji je stigao kao pozajmljeni igrač Čelsija, kao i najveće pojačanje ovog leta – Sejduba Suma, njega su crno-beli platili 1,65 miliona evra. Na kormilo je seo Miroslav Đukić nakon neočekivanog odlaska Marka Nikolića u Videoton. U prethodnom periodu se desila promena u vidu odlazaka koja bi mogla da se odrazi na igru u prvenstvu crno-belih. Nikola Milenković je napustio klub, a Đukić je rešenje pronašao u igraču koji je već bio deo Partizana – Lazaru Ćirkoviću. Još uvek je nerazjašnjena situacija oko Brazilca Leonarda. Gotovo svakoga dana ofanzivni vezista na društvenim mrežama izražava svoja osećanja koja su usko povezana sa klubom iz Humske, nešto nalik nagoveštavanju da uskoro sledi rastanak. Čelnici šampiona Srbije su izričito rekli da Brazilac klub neće napustiti sigurno pre kraja evropskih kvalifikacija.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

DOŠLI: Danilo Pantić (Čelsi, pozajmica), Nemanja Miletić (besplatan transfer), Sejduba Suma (Slovan Bratislava, 1.650.000 evra)

OTIŠLI: Nikola Milenković (Fiorentina 5.100.000 evra)

[/stextbox]

CRVENA ZVEZDA

U završnici prošle sezone su crveno-beli pretrpeli velike promene što se šefova struke tiče. Posle poraza od Voždovca vrednog titule, Ljutice Bogdana je napustio Miodrag Božović. Njega je ekspresno zamenio Boško Đurovski kako bi eventualno napravio novi preokret ili barem doneo titulu Kupa Srbije, nije uspeo da ostvari nijedan od ta dva uspeha, te ga je ubrzo nasledio Vladan Milojević. Nakon toga su krenula pojačanja za neku novu Zvezda, onu što je svoju evropsku pustolovinu otpočela već od prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Prvo je eliminasana Florijana sa Malte, a potom i Irtiš, pa se očekuju dueli sa Spartom iz Praga u trećoj rundi. Među velikim brojem novih igrača, tu su Rikardinjo koji je stigao iz Šerifa, Aleksandar Pešić iz Tuluza, ali je verovatno najveći posao završen potpisivanjem ugovora sa Ričmondom Boaćijem nakon što je Latina bankrotirala, a napadač iz Gane mogao da bira gde će nastaviti karijeru. Očekuje se da će Filipa Manojlovića na golu zameniti Milan Borjan koji bi trebalo da uskoro stigne u Ljutice Bogdana, baš kao i Nemanja Radonjić.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

DOŠLI: Filip Stojković (Minhen 1860, besplatan transfer), Srđan Babić (pozajmica, Sosijedad), Rikardinjo (Šerif, besplatan transfer), Ze Markos (Atletiko Parainense, besplatan transfer), Vujadin Savić (Šerif, besplatan transfer), Damjan Gojkov (OFK Beograd, besplatan transfer), Marko Gobeljić (Napredak, 100.000 evra), Branko Jovičić (Amkar, 500.000 evra) i Aleksandar Pešić (Tuluz, 750.000 evra)

OTIŠLI: Mihailo Ristić (Krasnodar, 2.000.000 evra), Srđan Plavšić (Sparta Prag, 1.300.000 evra), Srđan Vujaklija (Ordabaši, besplatan transfer), Marko Petković (Spartak Moskva, besplatan transfer)

[/stextbox]

FOTO: STARSPORT

VOJVODINA

Novosađani su imali uspešnu sezonu 2016/17 iako je dosta problema obeležilo igre Vojvodine koja prolazi kroz turbulentan period. Prvo je Dragan Ivanović predvodio ‘Lale’, a potom Aleksandar Veselinović koji je bio tu samo tri utakmice. Njega je zamenio Radoslav Batak, doveo Vojvodinu do Evrope i nakon što je produžio ugovor do 2019. godine i savladao Ružomberok u kvalifikacijama za Ligu Evrope, dobija otkaz, a na njegovo mesto dolazi Nenad Vanić, posle čega sledi eliminacija u Slovačkoj. Uz dosta buke su prošli i odlasci igrača, jedan od najboljih, Dejan Meleg, je pojačao Kajzerispor, usled čega ga je predsednik Izvršnog odbora Novosađana, Dragoslav Vuković, optužio fudbalera da je falsifikovao papire prilikom tog posla. U taboru Vojvodine su i dva suspendovana igrača, Nikola Trujić i Nikola Kovačević čija budućnost u klubu nije izvesna, kao ni igranje u Superligi. Ipak, najveći favorit posle ‘večitih rivala’ iz Beograda u ovoj sezoni jesu Novosađani.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

DOŠLI: Milan Bubalo (Pataja Junajted, besplatan transfer), Stefan Cebara (Utenis, besplatan transfer), Renan Alveš (Kapaz Ganja, besplatan transfer), Milan Mirosavljev (Proleter, besplatan transfer), Luka Vujanović (Lovćen, besplatan transfer).

OTIŠLI: Dejan Meleg (Kajzerispor, 300.000 evra), Darko Puškarić (Čukarički, besplatan transfer), Aleksandar Paločević (Aruka, besplatan transfer).

[/stextbox]

FOTO: STARSPORT

MLADOST LUČANI

U Evropi je najlošije prošla lučanska Mladost koja je dvaput pretrpela poraz od azerbejdžanskog Inera, ali se svejedno radi o istorijskom plasmanu za ovaj klub koji je napravio pravo iznenađenje u Superligi prošle sezone. Nenad Milovanović je na Zlatiboru veoma dobro spremio ekipu te se očekuje da će tim iz Lučana ponovo biti u gornjem delu tabele. Zahvaljujući sigurnoj realizaciji Ivana Markovića sa bele tačke, Mladost je čak na pripremama porazila i Partizan, odigrala je još nekoliko dobrih utakmica i čini se da je spremna za premijeru sa Zemunom. Tim je osetno uzdrman odlaskom najboljeg strelca iz prošle sezone, Milana Bojovića koji je napustio Mladost neposredno pred početak kvalifikacija i otišao u Kazahstan. Najzvučnije pojačanje je nekadašnji igrač Partizana, Nenad Marinković, on je stigao ovog leta, kao i Miloš Trifunović – bivši napadač Crvene zvezde.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

DOŠLI: Nenad Marinković (Voždovac, besplatan transfer), Bismark Apija (Bačka, besplatan transfer), Uroš Sinđić (Voždovac, besplatan transfer), Ivan Marković (Novi Pazar, besplatan transfer), Miloš Trifunović (Radnik, besplatan transfer), Husnidin Gafurov (Javor, besplatan transfer).

OTIŠLI: Milan Bojović (Kaisar, besplatan transfer), Predrag Luka (Temnić Varvarin, besplatan transfer), Radomir Milosavljević (Lugano, besplatan transfer), Radoš Protić (Mačva, besplatan transfer), Danko Savanović (Lint, besplatan transfer).

[/stextbox]

FOTO: STARSPORT

RADNIČKI NIŠ

Sezona u kojoj je ‘Meraklijama’ izmakao izlazak na evropsku scenu je iza Radničkog, uz dosta promena se ovaj klub okrenuo novom prvenstvu za koje su zacrtane iste ambicije, napad na plasman u visokom delu tabele. Iako je nekoliko imena bilo u igri da zameni Milana Rastavca koji je čuda pravio u Nišu, uprava Radničkog se odlučila za Petera Pakulta, austrijskog stručnjaka koji je sa Rapidom iz Beča osvojio tamošnje prvenstvo, a još je radio u Lajpcigu, Dinamo Drezdenu i Minhenu 1860. Iz kluba je otišao iskusni trio, VolkovKojićPerendija, a iz Partizana je u Niš stigao Marko Golubović koji superligaške minute nije mogao da očekuje u Humskoj.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

DOŠLI: Marko Golubović (Partizan, besplatan transfer), Slaviša Stojanović (Hapoel Petah Tikva, besplatan transfer), Vladimir Simunović (Inđija, besplatan transfer) Bojan Brac (Banska Bistrica, besplatan transfer).

OTIŠLI: Vladimir Volkov (Rad, besplatan transfer), Nemanja Kojić (Istanbulspor, besplatan transfer), Milan Perendija (Gaz Metan, besplatan transfer), Pavle Popara (Zemun, besplatan transfer).

[/stextbox]

NAPREDAK

I u Kruševcu se sezone 2016/17 igrao iznenađujuće dobar fudbal, a to je po svemu sudeći skupo koštalo Napredak. ‘Čarapanima’ je izmakla Evropa, a pojavila se sve učestalija želja evropskih gradova da pazare u Lazerevom gradu. Početkom meseca je na klupu Napretka seo nekadašnji pomoćnik Siniše Mihajlovića u reprezentaciji, Nenad Sakić, i kao prvog saradnika doveo Bratislava Živkovića što je ulilo poverenje publici u Kruševcu. Jedan među onima koji će početi sezonu sa Napretkom ali neizvesno je da li će ostati i posle završetka prelaznog roka jeste Aleksa Vukanović za kojeg se interesuju centralno-evropski klubovi, iskusni Josip Projić je otišao u Željezničar kako bi pomogao tamošnjem prvoligašu da se plasira u Ligu Evrope, ali im je sinoć na put stao AIK. Takođe, u Crvenu zvezdu je početkom prelaznog roka otišao Marko Gobeljić.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

DOŠLI: Nikola Boranijašević (Ventspils, besplatan transfer), Nemanja Petrović (Čaves, besplatan transfer), Filip Bajić (Bačka, besplatan transfer), Uroš Đerić (Slboda Užice, besplatan transfer) i Nemanja Milisavljević (besplatan transfer).

OTIŠLI: Marko Gobeljić (Crvena zvezda. 100.000 evra), Josip Projić (Željezničar, besplatan transfer), Miloš Cvetković (Levski, besplatan transfer) i Dragan Žarković (Gostareš, besplatan transfer).

[/stextbox]

VOŽDOVAC

Naporni pripremni period je iza Zmajeva koji u novu sezonu ulaze sa jasno definisanim ambicijama. Sve sem Evrope biće neuspeh za Voždovac. Superligaš je bio konkurentan rival Spartaku iz Moskve, uspeo je da postigne dva pogotka, ali i da primi tri. Jedna od pozitivnih stvari Zmajeva jeste što su uspeli da sačuvaju čuvara mreže Zorana Popovića, najboljeg golmana prošlog prvenstva i čoveka za kojeg je postojalo, a i dalje postoji veliko interesovanje. Ilija Stolica je i dalje na klupi ovog kluba, mada se dovodio u vezu sa Partizanom nakon odlaska Marka Nikolića. Jedini koji je stigao ‘na krov’, jeste Alen Mašović iz Čukaričkog.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

DOŠLI: Alen Mašović (Čukarički, besplatan transfer).

OTIŠLI: Uroš Sinđić (Mladost, besplatan transfer), Nenad Marinković (Mladost, besplatan transfer), Stefan Dražić (Mehelen, besplatan transfer) i Ognjen Krasić (Banants, besplatan transfer).

[/stextbox]

FOTO: STARSPORT

JAVOR

Javor je bio poslednji u plej-ofu koji je doneo prvaka države pre nešto više od dva meseca. Ali ipak, igrači iz Ivanjice su dobili nagradu od Superlige kao najkorektnija ekipa koja igra u skladu sa fer-plejem, što je dokazala i statistika. Javor je jedan od retkih domaćih klubova koji je po završetku sezone odlučio da zadrži istog trenera, zadovoljan njegovim radom, te će ekipu i u ovom prvenstvu voditi Srđan Vasiljević. Husnidin Gafurov je posle 86 utakmica za crveno-bele iz Ivanjice odlučio da promeni klub, ali ne i ligu, pa će nositi dres Mladosti.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

DOŠLI: Filip Ivanovski (Rabotnički, besplatan transfer) i Alija Krnić (Almudevar, besplatan transfer).

OTIŠLI: Husnidin Gafurov (Mladost, besplatan transfer), Aleksander Kristovao (Sosnovijek, besplatan transfer), Marko Zečević (Bačka, besplatan transfer) i Nikola Karaklajić (Iskra Danilovgrad, besplatan transfer).

[/stextbox]

ČUKARIČKI

Kao jedni od najvećih gubitnika uzbudljive završnice ligaškog dela Superlige 2016/17 izašli su izabranici Nenada Lalatovića koji su zaigrali dobro od dolaska tog stratega na Banovo brdo, ali nedovoljno da se domognu plej-ofa. Kako se nešto tako ne bi ponovilo i ove sezone, Čukarički je rešio da uloži više truda i sa istim strategom nastavi započeto. Dva transfera Brđana su u centru pažnje ovog leta, jedan je odlazak Nemanje Radonjića u Zvezdu koji bi uskoro trebalo da bude i ozvaničen, a drugi dolazak Ognjena Mudrinskog, verovatno najveće pojačanje na Banovom brdu. Iako se činilo da je sve gotovo sa bivšim napadačem Crvene zvezde, pošto je Čukarički želeo da isplati klauzulu od 200.000 evra, Spartak je posao stopirao zbog toga što ne želi da plati PDV na transfer Mudrinskog u Čuku. Još tri poznata imena su pojačala Brđane ovog prelaznog roka, golman Aleksandar Kirovski, Nikola Drinčić i Darko Puškarić, dok je klub zaradio od odlaska Mašovića u Belgiju. Klub će ove sezone izgledati drugačije jer u igri više neće biti Igora Matića, pošto je kapiten kopačke zamenio kancelarijskom foteljom u prostorijama na Banovom brdu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

DOŠLI: Aleksandar Kirovski (Zemun, besplatan transfer), Nikola Drinčić (Rad, besplatan transfer), Darko Puškarić (Vojvodina, besplatan transfer) i Đorđe Crnomarković (besplatan transfer).

OTIŠLI: Erhan Mašović (Klub Briž, 1.600.000 evra), Alen Mašović (Voždovac, besplatan transfer), Dragoljub Srnić (Slask Vroclav, besplatan transfer), Aleksandar Jevtić (Pataja Junajted, besplatan transfer) i Filip Pajović (Ujpešt, besplatan transfer).

[/stextbox]

SPARTAK

Mnoštvo imena kružilo je oko klupe Subotičana nakon odlaska simpatičnog ruskog trenera Andreaj Černišova skoro pa odmah posle poslednjeg sudijskog zvižduka u plej-autu Superlige. U Subotici su odlučili da je najbolje rešenje čovek koji je u protekloj sezoni na klupi Vojvodine proveo svega 17 dana, Aleksandar Veselinović, koji će ponovo svoj posao obavljati uz pomoć Vladimira Gaćinovića, oca reprezentativca i fudbalera Ajntrahta. Sem njega, deo stručnog štaba će biti i Savo Pavićević, bivši štoper Crvene zvezde, koji se penzionisao po završetku sezone u Spartaku. Jedan od zvučnijih transfera unutar Superlige jeste odlazak Milana Purovića iz Subotice u Surdulicu, dok se Spartak još uvek nije pojačao na poziciji napadača. Svetla tačka Spartaka je svakako Nemanja Ćalasan, štoper koji je prvo skrenuo pažnju Crvene zvezde, a potom Apolona, pa čak i narednog rivala Partizana u kvalifikacijam za Ligu šampiona, Olimpijakosa, koji je po pisanju domaće štampe poslao i ponudu za ovog momka. On se još uvek nalazi u timu, a vremena do kraja prelaznog roka ima na pretek.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

DOŠLI: Noboru Šimura (Sutjeska, besplatan transfer).

OTIŠLI: Milan Purović (Radnik Surdulica, besplatan transfer).

[/stextbox]

RADNIK

Uprava kluba iz Surdulice je bila prilično aktivna ovoga leta, a kada se učinilo da će stići najveće pojačanje, iz Niša, u vidu Radoša Bulatovića, kao da su se pregovori zamrzli. Skoro da smo iskusnog štopera mogli da vidimo u opremi Surduličana, ali još uvek nema zvanične informacije o njegovom prelasku, već samo o tome kako trenira sa Radničkim do pronalaska novog kluba, iako je saradnja završena. Ali zato je njegov nekadašnji saigrač, Nikola Dimitrijević, već potpisao ugovor sa Radnikom i spremno čeka početak sezone, kao i ranije poemnuti Purović. Ipak, dosta više odlazaka je obeležilo, za sada, letnju pijacu u Surdulici.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

DOŠLI: Milan Purović (Spartak, besplatan transfer) i Nikola Dimitrijević (Rad, besplatan transfer).

OTIŠLI: Miloš Adamović (Mačva, besplatan transfer), Juan Ksue (Dečić, besplatan transfer), Nenad Lukić (Rad, besplatan transfer) Lazar Ivić (Mačva, besplatan transfer), Dejan Nešović (Horn, besplatan transfer), Miloš Trifunović (Mladost, besplatan transfer) i Nedeljko Vlahović (Mladost Podgorica, besplatan transfer).

[/stextbox]

RAD

Loša sezona za klub sa Banjice, u periodu dok su se u dva navrata pripremali na Zlatiboru, veliki broj igrača je otišao iz kluba, a posle sezone i šef struke. Novi trener Građevinara jeste Gordan Petrić koji će pokušati da sa nebesko-plavima izbori što bolji plasman ove sezone. Ono što je zaista čudno jeste što je Rad već ostao bez trojice golmana ovoga leta, kao i dvojice zadnjih vesnik, Drinčića i Ćuluma, a odbrana bi dodatno mogla da bude oslabljena ukoliko kapiten Nikola Maraš napusti klub. U tom slučaju bi povez oko ruke pripao mladom Đorđu Deniću koji je u nekoliko navrata bio kapiten na pripremama Građevinara na kojima je bio jedan od najistaknutijih. Što se odbrambene linije tiče, na Banjicu stiže Vladimir Volkov koji će moći u svom notesu da štiklira još jednog superligaša.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

DOŠLI: Vladimir Volkov (Radnički Niš, besplatan transfer), Nedeljko Piščević (Sinđelić, besplatan transfer), Igor Zonjić (Sutjeska, besplatan transfer), Vule Vujačić (Dečić, besplatan transfer) i Nenad Lukić (Radnik, besplatan transfer).

OTIŠLI: Nikola Drinčić (Čukarički, besplatan transfer), Nikola Dimitrijević (Radnik, besplatan transfer), Nenad Filipović (Mačva, besplatan transfer), Nikola Mirković (Atromitos, besplatan transfer), Milan Ćulum (Sloboda Tuzla, besplatan transfer), Marko Lazarević (Aruka, besplatan transfer), Miloš Radivojević (Kajrat, besplatan transfer) i Dejan Đenić (Zemun, besplatan transfer).

[/stextbox]

FOTO: STARSPORT

BAČKA

U Bačkoj Palanci je nekako pošlo za rukom da se izbori igranje u elitnom rangu i ove sezone, zbog toga je u klub stigao Zoran Govedarica koji se odmah po završetku spakovao i otišao u neke nove poslovne uspehe. Nedugo zatim, pojavila se informacija da će novi trener biti Dragan Ivanović, što se ispostavilo kao tačno. Bačka se ovoga leta više koncentrisala na ono čime trenutno raspolaže u klubu, te je produžena saradnja sa kapitenom Veseljkom Trivunovićem, kao i sa Stefanom Nikolićem, Damirom Čekovićem i Borisom Vargom, na po godinu i po dana. Sa Malte je kao iskusno pojačanje za napad stigao Stevan Račić koji je nekada nastupao za Javor, Jagodinu, Napredak, ali i za klubove iz Ukrajine, Južne Koreje, Indonezije….

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

DOŠLI: Stevan Račić (Pembrouk, besplatan transfer), Makro Zečević (Javor, besplatan transfer), Nikola Jovanović (Dinamo Vranje, besplatan transfer) i Ivan Lučić (Zlatibor Čajetina, besplatan transfer).

OTIŠLI: Bismark Apija (Mladost, besplatan transfer) i Filip Bajić (Napredak, besplatan transfer).

[/stextbox]

BORAC

Gotovo da nikome u srpskom fudbalu ‘ne cvetaju ruže’, ali se Čačani nalaze u izuzetno velikim problemima. Arbitražni sud je Borcu zabranio licenciranje novih igrača, pa Borac trenutno ima registrovanih igrača manje nego što je prevaziđeno da učestvuju u jednom meču. Po rečima novog čelnog čoveka Čačana, ‘izvojevano’ je 17 licenci i još uvek je neizvesno kako će Borac izgledati u ovom prvenstvu. U klub je stigao Igor Spasić koji će biti novi trener i koji će tim bazirati na mladim igračima, što zbog situacije u kojoj se klub nalazi, a i zbog želje da da šansu podmlatku. Nekadašnja želja ‘večitih’ iz prestonice, Tijago Galvao, otišao je iz Borca i to u elitni rang Portugala gde će u naredne dve godine nositi dres Šavesa.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

DOŠLI: /

OTIŠLI: Bratislav Punosevac (Dačija, besplatan transfer), Stefan Drašković (Dačija, besplatan transfer), Nemanja Janičić (Borac Banja Luka, besplatan transfer), Tijago Galvao (Šaves, besplatan transfer) i Milan Marčić (Kovilja, besplatan transfer).

[/stextbox]

MAČVA

Iz izuzetno interesantne završnice Prve lige Srbije, kao najbolja je izašla Mačva i na taj način izborila plasman u Superligu. Radi se o klubu koji je osnovan davne 1919. godine i trenutno igra na Gradskom stadionu u Šapcu koji prima oko 8000 ljudi. Predsednik Mačve je dobro poznati bivši golman Partizana Ivica Kralj. Ovaj klub je u toku jučerašnjeg dana završio posao za nekadašnjim igračem BATE Borisova, Makedoncem Bojanom Đorđijevskim koji bi uskoro trebalo da bude i promovisan.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

DOŠLI: Radoš Protić (Mladost, besplatan transfer), Lazar Ivić (Radnik, besplatan transfer), Miloš Adamović (Radnik, besplatan transfer) i Nenad Filipović (Rad, besplatan transfer).

OTIŠLI: Dejan Blagojević (Sileks, besplatan transfer).

[/stextbox]

ZEMUN

Posle 10 godina igranja van elite, momci iz Gornje Varoši se kao drugoplasrani u Prvoj ligi Srbije vraćaju u Superligu. Ali, umesto da to donese nešto dobro, izrodilo je štrajk igrača Zemuna i neposlušnost treneru Milanu Milanoviću. Naime, igrači Zemuna ne treniraju po planu, već se dešavalo čak i da prošetaju jednom oko terena i napuste igralište, umesto da odrade trening. Što se igračkog kadra tiče, dosta promena je doneo prelazni rok. Možda će se najviše osetiti ona na golu, odnosno odlazak Aleksandra Kirovskog u Čukarički.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

DOŠLI: Pavle Popara (Radnički Niš, besplatan transfer) i Đorđe Đenić (Rad, besplatan transfer).

OTIŠLI: Aleksandar Kirovski (Čukarički, besplatan transfer), Amer Osmanagić (Sloboda Tuzla, besplatan transfer), Uroš Ljubomirac (Balzan, besplatan transfer), Davit Volkovi (Saburtalo, besplatan transfer), Slaviša Radović (Rdanik Bijeljina, besplatan transfer), Igor Stanojević (Širak, besplatan transfer) i Ivan Subert (Olimpija, besplatan transfer).

[/stextbox]

FOTO: STARSPORT

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SUPERLIGA SRBIJE, PRVO KOLO:

Petak:
20.00 Vojvodina – Čukarički (sudija Srđan Jovanović)

Subota:
19.00 Partizan – Mačva (sudija Danilo Grujić)
20.00 Javor Matis – Borac (sudija Nenad Đokić)
20.00 Spartak Ždrepčeva krv – OFK Bačka (sudija Lazar Lukić)
20.00 Voždovac – Radnik (sudija Zoran Široki)
20.00 Napredak – Rad (sudija Jovan Šegrt)
20.00 Mladost Lučani – Zemun (sudija Ilija Brdar)

Nedelja:
19.00 Crvena zvezda – Radnički Niš (sudija Aleksandar Vasić)

[/stextbox]

Ko će biti novi šampion Srbije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter