0
Evropske lige

SPARTA NASTAVLJA DA SE POJAČAVA: Još jedan milionski transfer češkog kluba (FOTO)

Objavljeno: 21.07.17 u 11:45

Praška Sparta nastavlja da se pojačava pred mečeve trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Crvene zvezde. Česi su nakon dovođenja Tal Ben Haima, Srđana Plavšića, Vukadina Vukadinovića, Marka Janka, Semiha Kaje, Lukasa Štetine, Eldara Ćivića i Martina Dubravke, angažovali i Kamerunca Žorža Manđeka .

Česi su doveli čak deveto pojačanje u ovom prelaznom roku i to iskusnog kamerunskog vezistu Žorža Manđeka (28). Defanzivni vezista je došao je u Spartu iz Meca, a češki klub je za njega platio Francuzima milion evra.

Sparta je veliki klub i odskočna daska u mojoj karijeri. Želim sa Spartom da zaigram jednog dana u Ligi šampiona – rekao je Manđek u Pragu.

Češki klub je potrošio blizu deset miliona evra u ovom prelaznom roku.

Sparta je juče u pripremnom meču odigrala 1:1 protiv Vitesa. Holandski tim je poveo u 11. minutu golom Linsena posle kornera, da bi Sparta uzvratila na isti način u 61. minutu kada je Šural zatresao mrežu Vitesea. Naš mladi reprezentativac Srđan Plavšić je u igru ušao u 46. minutu.

Sparta je počela meč u sledećem sastavu: Dubravka – Zahustel (46. Karavaev), ŠtetinaKajaVatajelu (87. Juliš) – FridekSaček – Šural (76. Ćivić), LafataKadlec (46. Plavšić) – Janko

Pripremio: Branko Puzović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter