4
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

PRVA IZJAVA OD TRANSFERA: Lalatović žestoko ogorčen zbog odlaska Radonjića u Zvezdu (VIDEO)

Objavljeno: 21.07.17 u 22:32

Čukarički je poklekao u samom finišu gostovanja u Novom Sadu.

Golom Bempaha u trećem minutu nadokande je Vojvodina stigla do pobede.

Ima razloga za nezadovoljstvo Nenad Lalatović čija je ekipa na ‘premijeri’ ostala bez ijednog boda. Kako je strateg Brđana rekao neposredno nakon meča, veliki je propust kluba što je u timu projektovan Nemanja Radonjić i uigravan tokom celih priprema, da bi potom bio prepušten Crvenoj zvezdi.

– Žao mi je što smo izgubili Radonjića dva dana pred prvenstvo jer smo uigravali tim sa njim na levoj strani, Obradovićem desno i Kajevićem i Bojićem u sredini. Istumbali smo tim, ali jednostavno to je naša greška, svih nas u klubu jer Radonjića nije trebalo da vodimo na pripreme. Trebalo je pred pripreme da znamo ‘ili si naš igrač, ako nisi onda idi u Crvenu zvezdu’. A ne na način da ga Zvezda uzme par dana pred prvenstvo. Sami smo krivi, na pet sekundi do kraja ne sme da se primi gol makar igrali protiv Mančestera. Ja Vojvodini od sveg srca čestitam i želim im Evropu sledeće sezone, rekao je Nenad Lalatović.

Nemanja Radonjić je danas promovisan u prostorijama crveno-belih i Vladan Milojević će na njega moći da računa za duele protiv Sparte iz Praga. Deo u kojem strateg Čukaričkog govori nakon utakmice možete videti na 1:53:09 snimka:


(Izvor: YouTube/Arena sport HD)

0
0

4 Komentara

  1. Dečko da nešto zna nikad ga Roma ne bi pustila…i u Zvezdi ce igrati po 15 minuta za utakmicu…da li neko vidi koji je indihanac Terzic svaki prelazni rok kupi po 10 i više igrača i ništa ne uradi…napred Terzicu majstore

    0
    0
    Odgovori
  2. Nisi ti trener za velika dela , uvek krivicu prebacujes na druge , pa zar Vosa nije imal vise problema od Cuke …..stvarno preteruje !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter