0
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

OPROSTIO SE OD ZVEZDE: Golman otišao na potpis ugovora u Madrid

Objavljeno: 21.07.17 u 10:40

Filip Manojlović će posle lekarskih pregleda postati novi član Hatafea, a njegov naslednik na golu Zvezde biće Milan Borjan.

Od Bačke preko Crvene zvezde do Španije za manje od godinu dana. Filip Manojlović (21) je sinoć protiv Irtiša završio misiju u ovom mandatu u crveno-belim bojama i danas odlazi u Španiju. Pozdravio se popularni Fića sa saigračima, poželeleo im uspehe, kao i oni njemu da brzo stane između stativa Hetafea. Kako je HotSport i najavio, mladi čuvar mreže treba zvanično da postane član Hetafea večeras posle lekarskih pregleda.
 
Španski prvoligaš je pripremio ugovor na četiri godine, a sutra Manojlović treba da se pridruži novoj ekipi, koja se nalazi na pripremama u kampu udaljenom četrdesetak kilometara od španske prestonice. Sezona startuje u drugoj polovini avgusta, tako da će mladi reprezentativac imati dovoljno vremena da se navikne na nove zadatke.
 
Prema potpisanom ugovoru između dva kluba, crveno-belima pripada obeštećenje od 1,2 miliona evra i plus 15 posto od dalje prodaje. Naslednik na golu Zvezde treba da bude iskusni Milan Borjan, koji je sinoć sa Kanadom ispao na Gold Kupu i verovatno u nedelju sleće iz Amerike u Beograd.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter