2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV ĐUKIĆ: Ne razmišljamo o Olimpijakosu, Mačva je na redu, gledao sam Zvezdu!

Objavljeno: 21.07.17 u 15:12

Partizan je mislima na meču sa Olimpijakosom u utorak, ali ga u subotu od 19 časova čeka meč prvog kola Superlige Srbije protiv novoligaša Šapca u Humskoj.

Trener crno-belih Miroslav Đukić odmah je stavio novinarima do znanja da ga za sada utakmica sa Olimpijakosom u kvalfikacijama za Ligu šampiona ne zanima.

– Mi zaista ne treba da razmišljamo o Olimpijakosu, nama je protivnik Mačva. O Olimpijakosu ćemo razmišljati posle Mačve. Olimpijakos je daleko, nama je rival Mačva – počeo je priču Miroslav Đukić.

Iskusni stručnjak se osvrnuo na start Superlige Srbije gde Partizan brani osvojenu titulu.

– Počinjemo Superligu, počinjemo odbranu titule protiv Mačve. Biće to težak protivnik, ekipa koja dve-tri godine igra sa istom filozofijom, uigrani su i znaju šta hoće. Treba ozbiljno da uđemo u takmičenje, da počnemo dobro odbranu titule, da pokažemo svoje ambicije i želje.

Šef stručnog štaba Partizana je govorio i o novoligašu Mačvi.

– Ekipa koja se oslanja na čvrstinu, na defanzivnu sigurnost i kontranapade. Nisu ekipa koja se bori da vodi utakmicu, da ima loptu, već ekipa koja će iz dobre defanzive pokušati da nas ugrozi – istakao je Đukić.

Trener Partizana je sinoć odgledao poluvreme utakmice Crvene zvezde protiv Irtiša, a onda prokomentarisao ko će biti najveći takmac crno-belima u borbi za titulu.

– Gledao sam drugo poluvreme Zvezdine utakmice. Sigurno da je Zvezda naš najveći rival, ali ne smemo da potcenimo ni Vojvodinu, Čukarički i Voždovac.  Neće biti lako, ima tu dosta dobrih ekipa. Utakmica protiv Budućnosti nam je dobro došla da shvatimo da nema lakih protivnika – zaključio je Miroslav Đukić.

0
0

2 Komentara

  1. Велики господин.

    Циганин сам, али завидим комшијама и на овом тренеру и на кошаркашком.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter