0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIČEL DONALD ISKRENO: Bio bih srećan da i dalje nosim Zvezdin dres!

Objavljeno: 21.07.17 u 09:05

Mičel Donald, strelac fenomenalnog gola u pobedi Crvene zvezde nad kazahstanskim Irtišom, rekao je da nikada ranije u karijeri nije zatresao mrežu rivala iz slobodnog udarca, ali je i istakao da ne razmišlja o odlasku iz Zvezde.

Crvena zvezda je eliminisla Irtiš i plasirala se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a jedan od najboljih pojedinaca na meču bio je Holanđanin Mičel Donald.

Srećan sam, jer smo na lep način otišli u narednu rundu. Imali smo dosta šansi, bili smo superiorni, a mogli smo i više golova da postignemo. Što se mene tiče, prvi put u karijeri uspeo sam da postignem gol iz slobodnog udarca i mogu da vam kažem da je osećaj fantastičan. Nadam se da ću u tome uspeti još neki put– rekao je Donald.

Holanđanin se osvrnuo i na narednog protivnika crveno-belih u Evropi, ali je govorio i o trenutnom statusu u klubu iz Ljutice Bogdana.

Sparta je težak rival, ali prvo da proslavimo prolazak u narednu rundu, a onda da se fokusiramo na utakmicu u Superligi. Mislim da ću biti u Zvezdi za duele sa Česima, nema razloga da ne bude tako. Ljudi svašta pričaju, ali ja sebe u budućnosti vidim u Zvezdi. Postoji mogućnost za odlazak i ostanak, a ja bih bio srećan da i dalje nosim Zvezdin dres. Želim da igram Ligu Evrope i to mi je cilj – izjavio je Donald.

Pripremio: Branko Puzović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter