0
Domaći fudbal

FOTO: FK RAD

FLEŠ SA BANJICE: Rad predstavio pet pojačanja (VIDEO)

Objavljeno: 21.07.17 u 18:39

Vule Vujačić, Nenad Lukić, Igor Zonjić, Nedeljko Piščević i Filip Matović novi su „građevinari“.

Dan pred početak fudbalske sezone 2017/18 FK Rad je promovisao pet novajlija koji predstavljaju prva velika pojačanja u procesu formiranja tima koji u novoj sezoni treba da ostvari ambicije „građevinara“. U pitanju su Vule Vujačić, Nenad Lukić, Igor Zonjić, Nedeljko Piščević, Filip Matović. Oni su predstavljeni na prigodnoj konferenciji za medije organizovanoj u Crnotravskoj ulici.

Vule Vujačić rođen je 20. marta 1988. godine u Podgorici. Vujačiću je nakon protekle sezone istekao ugovor sa Dečićem u čijem je dresu postigao deset golova, a prethodno je branio boje Budućnosti, Mornara, Rudara, Mogrena i Čelika. Pozicija u timu: centarfor.

Nenad Lukić je rođen 2. septembra 1992. u Sremskoj Mitrovici. Prošao je omladinsku školu Partizana, nastupao za Teleoptik da bi se u zimu 2011. godine preselio u bugarski klub Lokomotivu iz Plovdiva. Vratio se u Srbiju i potpisao sa Radom u leto 2012. godine, potom je 2013. u zimskom prelaznom roku prešao u Donji Srem. U leto 2014. godine Lukić je potpisao za subotički Spartak. Kasnije se pridružio Bežaniji u leto 2015. godine. Kao najbolji strelac Prve lige Srbije za sezonu 2015/16, Lukić se pridružio Radniku iz Surdulice u leto 2016., nakon čega je otišao na pozajmicu u Zemun, da bi 2017. potpisao ugovor sa istim klubom odakle je stigao na Banjicu. Pozicija u timu: napadač.

Filip Matović je rođen 6. februara 1995. u Beogradu. Matović je prošao omladinsku školu OFK Beograda i 2014. godine je potpisao svoj prvi profesionalni ugovor sa „romantičarima“ da bi potom otišao na „kaljenje“ u Dinamo iz Pančeva gde je sticao seniorsko iskustvo. U sezoni 2014/15 OFK Beograd ga je vratio na Karaburmu odakle je kao slobodan igrač stigao na Banjicu. Pozicija u timu: štoper.


(Izvor: YouTube/Fudbalski klub Rad)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter