12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VAZURA POTVRDIO PISANJE HOTSPORTA: Zvezda je htela da nam ukrade Sumu, ali…

Objavljeno: 20.07.17 u 09:50

Superliga Srbije počinje u petak, ali su Partizan i Crvena zvezda već vodili žestoku bitku van terena, na ‘transfer pijaci’, a pobednik su bili crno-beli.

Vezista iz Gvineje Sejduba Suma novi je član Partizana. Ugovor je potpisan do 2020. godine, a generalni direktor Miloš Vazura potvrdio je pisanje HotSporta da je Crvena zvezda pokušala da ‘ukrade’ kvalitetnog vezistu.

– Oborili smo klupski rekord u visini transfera, Suma je najskuplje naše pojačanje ikada. U poslednja dva dana morali smo da „pojačamo“ ponudu, jer su se javili drugi klubovi koji su nudili više, među njima i naše komšije iz Crvene zvezde, koji su davali Slovanu 30 odsto više novca nego mi. Ipak, Sejduba je presudio, rekao je da želi samo u Partizan i da je vreme da se sve završi – rekao je Vazura za klupski sajt.

Operativac ‘parnog valjka’ je istakao da je sportski direktor Ivica Iliev gledao Sumu i da Gvinejac vredi svakog uloženog evra, a uloženo ih je puno, jer je ovo najskuplje pojačanje crno-belih.

Ivica ga je uživo gledao nekoliko puta, on i trener Đukić su nam rekli da žele samo Sumu i nikog više i mi smo im ispunili želju. Mislim da smo napravili dobar posao – rekao je Vazura, a nadovezao se Iliev:

Suma je vredan svakog evra i svakog napora koji smo uložili u njegovo dovođenje. Gledao sam ga uživo nekoliko puta, još prvi put kada sam ga video, zagrizao sam i rekao da on mora jednog dana da bude igrač Partizana.

Videćemo hoće li Sejduba Suma debitovati protiv Olimpijakosa već u utorak u Beogradu.

0
0

12 Komentara

  1. Anonimni ajde cuti cije ime ti mozas da das kad se ni nepodpisujes s tvoim i koga uopste briga sto ti vracas tvoje dugove, ili ne

    0
    0
    Odgovori
  2. rade jasam iz zapadne srbije i kod mene i moji zemljaka rec je svetinj zatimse verovatno poneo i suma nema ti para kojeme mogu naterati da pogazim datu rec stoje zavas cigose misaona imenica ako mi neverujes moguti dati ime coveka od kogasam kupio stan i dugovao pozamasnu sumu bez ugovora i ikakvog traga ali sam ga isplatio do poslednjeg evra gde covek i dan danas svuda prica dase ni jednog trenutka nije uplasio za svoj novac posle prvog razgovora samnom da napomenem pre toga se nismo poznaval za mene i danas danji recje svetinja zastoti to pricam kad ti neznas biti covek

    0
    0
    Odgovori
  3. Kaze, vredi svake evro….a covek ni trening nije odradio…i ne daj Boze da se sad povredi…sta cemo onda? Ili ako se ne uklopi, sto su vece sanse nego da ponovi proslu sezonu…
    Iz uprave su kao deca, svako ima pravo da ponudi sta hoce, nema tu tajni…a da li vredi, kada prodje sezona svi cemo znati.
    Ali da pricamo o nekom vanserijskom fudbal

    0
    0
    Odgovori
  4. Suma odbio veću platu u većem klubu.
    Slovan odbio veće pare za obeštećenje.
    Zvuči baš realno.
    Stvarno smo generalno glup narod.
    Takve biramo, takvima vjerujemo.
    Prosječan IQ na Balkanu – cca 90.
    LAKU NOĆ

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter