4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DA LI SE BLIŽI KRAJ SAGE: Crvena zvezda uskoro dobija novog trenera!

Objavljeno: 20.07.17 u 09:09

Dejan Radonjić nije više šef stručnog štaba Crvene zvezde, a u medijima se licitira oko toga ko bi mogao da zameni trofejnog stručnjaka na užarenoj klupi regionalnog šampiona.

Tim je ‘raspušten’. Od igrača iz prošle sezone ostali su samo Petar Rakićević, Nemanja Dangubić, kapiten Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Boriša Simanić i Milko Bjelica. Trener Dejan Radonjić nije našao zajednički jezik sa upravom kluba i digao je sidro, a potraga za njegovim zamenikom je po svemu sudeći završena.

Pominjala su se imena Svetislava Pešića i Milana Tomića, ali kako beogradski mediji nezvanično saznaju izbor je pao na trenera FMP Železnika Dušana Alimpijevića. Njemu bi pomoćnik trebalo da bude legenda kluba Milenko Topić.

Takođe, spekuliše se o tome da će novi trener za pojačanja imati svega 900 hiljada evra, što je mnogo manje novca nego što je Crvena zvezda imala do sada.

Čeka se potvrda ovih informacija sa Malog Kalemegdana.

0
0

4 Komentara

  1. 900hiljada dovoljno zA peto mjesto u ABA ligi i drugo u srpskoj,, Nijedan ozbiljni trener neće ni pričati sa Zvezdom sa tom Cifrom,,Očito Čović dovodi poslušnika skim može manipulirati,,,maršš iz Zvezde đubre jedno,,,ili dovedi trenera u skladu sa Zvezdinim imeneom,,,

    0
    0
    Odgovori
    • Do sada ste tog Covica ljubili i dizali u nebesa a sad ga odjednom marsirate!Ocigledno je da vestacki nista ne moze da traje,sada ste konacno svesni toga!

      0
      0
      Odgovori
      • Bravo, to si odlično rekao, ali nesvjesno, jer se upravo to desilo malom partizanu, dok je država davala, harao je, sada je obična kanta za nabijanje, ali vjeruj mi, Zvezda će biti jača ove godine…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter