in , ,

SPORTSKE IGRE MLADIH: Željko Tanasković i Dejan Majstorović delili medalje

Na Adi uspešno završena Prva faza Državnog finala Sportskih igara mladih Srbije.

Iza nas je završni dan prve grupe sportova, Ada Ciganlija bila je prepuna dečaka i devojčica, takmičara Državnog finala Sportskih igara mladih ali i onih koji su došli da kao gledaoci bodre svoje drugare.

Medalje su danas uz proslavljenog odbojkaša i predsednika Saveza za školski sport Srbije Željka Tanaskovića delili i Dejan Majstorović, član reprezentacije Srbije u basketu 3 na 3, koji su zvanični prvaci sveta i predstavnici Sportskih igara mladih Srbije (Ivana Jovanović, Ivan Krgović, Zorica Mijatović i Goran Vještica). U ekipnim sportovima basket 3 na 3 i rukometu (dečaci i devojčice) pobednici su obezbedili plasman na regionalno finale u Split, u stonom tenisu i tenisu prva dva mesta putuju u Split, dok u šahu plasman su obezbedili po tri prvoplasirana, takođe u konkurenciji dečaka i devojčica.

FOTO: Sportski savez Srbije

Sutra i u petak se nastavlja Državno finale i očekuju nas završna takmičenja u malom fudbalu, odbojci, između dve vatre i odbojci na pesku. Poslednjeg dana Igara medalje će deliti košarkašica Milica Dabović, fudbaler Branimir Subašić, odbojkaški trener Jovica Cvetković, atletska legenda Dane Korica i drugi.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: Redakcija

AMERIKANAC NAPUSTIO CEDEVITU: Boutrajt otišao u Tursku

‘SASVIM LIČNO’: Mesi ga užasno nervira, a Čiča Draža…