0
Ostali sportovi

SP U VATERPOLU: Italija zaustavila domaćina, Kazahstan pobedio, šta reći za podvig Japana

Objavljeno: 19.07.17 u 23:49

Odigrani su svi mečevi drugog kola u grupama A, B, C i D, a kao i prvog dana takmičenja dogodilo se nekoliko iznenađenja, najzvučnije pobeda Kazahstana.

U A grupi veliko iznenađenje. Posle remija Kanade i Crne Gore, senzaciju je napravio Kazahstan. Bivša sovjetska republika pobedila je Kanađane 10:9 i sada je u igri za osminu finala. Crna Gora je posle blamaže u prvom kolu, do nogu potukla Brazil 14:5.

U B grupi je odigran derbi kola. Domaćin Mađarska igrala je sa Italijom i na kraju 9:9. Vodili su ‘azuri’ pred poslednju četvrtinu, ali su domaćini nošeni publikom stigli do remija. Australija je jedva savladala autsajdera Francusku sa 11:10.

U našoj C grupi bez iznenađenja. ‘Delfini’ su potpili Španoju 11:5, dok je Grčka demolirala Južnu Afriku 18:2. U petak će se Srbija i Grčka boriti za prvo mesto koje vodi direktno u četvrtfinale prvenstva sveta.

U D grupi pravi šok. Prvo je Rusija dobro namučila Hrvatsku, ali su ‘barakude’ slavile sa 10:8. A, onda je Japan napravio najveću senzaciju i demolirao četu Dejana Udovičića 15:7. SAD ne pamte da ih je iko ovako razbio, kao što je to učinio nejaki Japan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter