0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

PRIPREME ZA EUROBASKET: Saletovi ‘orlovi’ poleću iz Kraljeva

Objavljeno: 19.07.17 u 19:45

Košarkaška reprezentacija Srbije odigraće prvu kontrolnu utakmicu u okviru priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo 2. avgusta u novoj Hali sportova u Kraljevu.

Prvi put u istoriji će seniorska košarkaška reprezentacija Srbije gostovati u gradu na Ibru, a izabranici Saše Đorđevića će snage odmeriti sa univerzitetskom selekcijom Srbije. 

-Prvi put u istoriji muška seniorska košarkaška reprezentacija gostovaće u Kraljevu, koje s pravom nosi epitet grada košarke jer je odlično poznato koliko je reprezentativaca i vrhunskih igrača poniklo upravo ovde. Okupljanje naših reprezentativaca zakazano je za četvrtak, 20. jul, a od 23. jula do 6. avgusta oni će pripreme sprovesti na Kopaoniku. Prvi kontrolni meč biće odigran 2. avgusta u gradu na Ibru, protiv univerzitetske reprezentacije koja će tog dana doputovati iz Zrenjanina – rekao je generalni sekretar Košarkaškog saveza srbije Dejan Tomašević.

Više detalja o prodaji ulaznica za prvo gostovanje Orlova u gradu na Ibru biće poznato narednih dana, ali već sada u Kraljevu i okolini vlada veliko interesovanje.

Pripremio: Branko Puzović

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter