4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Poznat novi golman Crvene zvezde

Objavljeno: 19.07.17 u 20:45

Milan Borjan treba mejlom da potpiše ugovor sa Zvezdom pošto trenutno brani za Kanadu, a onda može da bude u konkurenciji za mečeve protiv Sparte iz Praga.

Ostala je samo formalnost da Milan Borjan (30) i zvanično postane golman Crvene zvezde, a to bi trebalo da učini potpisom preko mejla, pošto se trenutno nalazi u Americi gde brani za Kanadu na Gold Kupu. Kako je HotSport ekskluzivno najavio ugovor ce važiti do juna 2019. godine sa opcijom produžetka za još godinu dana.
 
Crveno-beli planiraju da danas registruju golmana za domaći šampionat koji kreće u nedelju, i da se onda, ukoliko se eliminiše Irtiš, Borjan nađe na spisku za mečeve protiv Sparte iz Praga.
 
Pored pasoša Kanade, sjajni golman ima i srpski pasoš, a već je ovde nosio dresove Rada i Radničkog iz Niša. Ovim potezom crveno-beli su rešili pitanje „jedinice“, a tu je još Damir Kahriman, koji ima dozvolu kluba da bez obeštecenja ide u inostranstvo.
 
Izvesno je da će iskusni golman biti na golu protiv Radničkog iz Niša, a čim Kanada ispadne sa Gold Kupa (plasirali se u četvrtfinale) Borjan dolazi u Crvenu zvezdu.
0
0

4 Komentara

  1. Koliko jos… ? desetina igraca ce da dovede Terzic, i sad kao ono kandidati za titulu, DOKLE BRE ovako, DOKLEA…. ?

    0
    0
    Odgovori
  2. Lepo teče prelazni rok.
    Potreban je ofanzivni vezni , prava desetka da se kupi i da se ipak još jednom razmisli da se kupi iskusan štoper.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter