11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODGOVOR IZ PARTIZANA O LEONARDU I ZVEZDI: Ako u Srbiji ima klubova sa novcem kao Junajted, Real, Barselona, meni je drago

Objavljeno: 19.07.17 u 00:20

Uglavnom se po navijačkim krugovima vode komentari o tome da bi crveno-beli želeli da angažuju Brazilca.

Status Leonarda je, za sada, poznat sve dok traju evropske kvalifikacije.

Nije poznato šta će se desiti potom, sam Leoanrdo je u objavama na društvenim mrežama govorio da mu novac ne igra glavnu ulogu, te se pristalice prvaka Srbije nadaju da će ostati u klubu. Na pojedinim navijačkim portalima se pojavila informacija o tome da je Zvezda poslala ponudu za njega, na šta je komentar imao predsednik Partizana, Milorad Vučelić:

– To je već spin. To ne dolazi u obzir. Ustvari, kad malo bolje razmislim, vrlo je moguće da sad i to rade. Samo, ima nešto što se u uređenim zemljama zove finansijski fer-plej. Ovo je zemlja bez fer-pleja. Ali ako u Srbiji imamo klubove koji imaju desetine miliona evra na raspolaganju da se mere sa Mančester Sitijem, Junajtedom, Realom, Barselonom, meni je drago zbog toga. Kao Srbinu mi je drago, kazao je Vučelić za ‘Alo’.

Između dva najveća srspka kluba se ovih dana vodi rad vezan za pojačanja na letnjoj transfer pijaci. Sejduba Suma će doći u Humsku iako se u priču pred rešavanje transfera sa svojom ponudom umešala i Crvena zvezda i pokušala ‘večitom rivalu’ da pokvari posao angažmanom reprezentativca Gvineje.

0
0

11 Komentara

  1. Lea mozete dobiti kad u rupi rodi limun zut!
    Zapravo, mozete a ne mozete. Ako imate 10 mil.E.A nemate!
    To je cena za vas i OLI-ja! Oni mogu ali vi ni slucajno.
    Pa cak i da oni kupe maestra sledi u ugovoru klauzula da ga ne mogu
    u buducnosti prodati vama! Toliko o toj vrsti bezobrazluka.
    Jer,jer….Partizan je sampion!

    0
    0
    Odgovori
  2. JA verujem Zeljku Panticu. Zvezda je to pokusala, i to je istina.nepobitna, izbili ste nam pola miliona evra! Sad, da znate, u buduce dobro pazite sta radite. Sledi vam opaka osveta, ganci. A sada nakon ovoga imam jednu vest za vas….. od sada za novih pet-sest a moguce i duze, godina titule videti necete.Vas bezobrazluk ce te opako platiti. Prvo ce to iskusiti vasa ‘braca“ a vi za malo duze vreme. I jos nesto….samo da vas podsetim….Partizan je sampion,mravojedi!

    0
    0
    Odgovori
  3. Vučeliću, da li te je bar malo sramota? Lažeš bre kao PAS!!! Juče (utorak) si i ne trepnuvši izmislio priču o Sumi i Zvezdi. O ponudi Slovanu od 2 miliona evra i plati od 1 milion evra. I nakon toga se pojavljuje, na ovom istom sajtu da je Suma održao reč i potpisao za Partizan. Kao dokaz tome je overen dokument sa potpisima Vazure i predstavnika Slovana. A datum 17.07. dakle PONEDELJAK… A ti u utorak izmišljaš neke sulude cifre i pališ ionako napaljene navijače kojima malo treba da uđu u polemiku, svađe, konflikte i veoma često mnogo, mnogo više. Dakle, jednom rečju LAŽEŠ, LAŽEŠ, LAŽEŠ… Izvinite, tri reči…

    0
    0
    Odgovori
      • A šta tebi „inteligentnom“ nije jasno? Ovo je sve apsolutna istina, a lažovima i lopovima ostaje da smišljaju intrige i da se iščuđavaju. Pokušava da opravda ukradenih 550.000 evra, jer je prvobitni dogovor bio da je Suma otkupljen za 1.100.000 evra. Sada se naprasno pojavljuje cifra od 1.650.000… Naravno, prethodno je trebalo zamutiti vodu, a „inteligentni“ sve gutaju. Ko laže, taj i krade!!! Oduvek bilo…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter