6
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV ĐUKIĆ: Imena ne igraju fudbal, nismo imali dobar stav

Objavljeno: 19.07.17 u 00:37

Opravdano nezadovoljan bio je strateg crno-belih posle jučerašnjeg revanša sa šampionom Crne Gore.

Partizan je ponovo sačuvao mrežu i plasirao se u narednu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Koliko je dobro delovala odbrana Partizana sinoć, toliko nije funkcionisao napad. Nijedan šut u okvir gola Milana Mijatovića nisu uputili igrači prvaka Srbije, te strateg crno-belih nije krio da nije zadovoljan igrom u Podgorici. Ipak, nema puno vremena da se misli o tom meču jer se Partizan već okreće trećoj rundi i dvomeču sa Olimpijakosem.

– Mogu da kažem da sam zadovoljan prolaskom u drugo kolo ali ne i igrom koju smo pružili. Ima mnogo stvari koje moramo da popravimo u igri ukoliko želimo da prođemo Olimpijakos koji je naš sledeći rival. Imena ne igraju fudbal, igraju fudbaleri koji moraju da budu mnogo čvršći i agresivniji pa tek onda da pričamo o fudbalskim finesama. Videli smo da nismo imali dobar stav, da nismo dobro ušli u utakmicu, da nismo bili dobri u defanzivnom smislu i držanju lopte. Ima mnogo stvari koje moraju da se poprave. Najbitnije da smo prošli, kazao je Đukić na konferenciji.

Sa druge strane, Budućnost može da bude zadovoljna pokazanim protiv Partizana, pogotovo ovom drugom utakmicom u kojoj su izabranici Dragana Kažića u nekoliko navrata mogli da dođu do gola i pobede. Jedna pogođena stativa, ali i Filip Kljajić su sačuvali gol gostiju.

– Rekao bih da ostaje žal zbog drugog poluvremena, jer smo večeras pokazali da možemo da se nosimo sa Partizanom. Bili smo bolji takmac večeras i sada mi je jako žao rezultata i performansa iz drugog poluvremena prve utakmice. Momci su igrali muški i pošteno za klub i grad, za same sebe, izmerili su se sa Partizanom. Velikih razlika u kvalitetu nije bilo. Da li nas je Partizan potecenio ili je atmosfera uticala na njihovu igru, ne znam. Navijači su nam bili 12. igrač i ostaje žal za golom koji bi obu utakmicu učinio još spektakularnijom, izjavio je trener Budućnosti.

0
0

6 Komentara

  1. Stolica bi bio bolji izbor od Djukica. Djukic nije vise ono sto je bio. Menjajte ga pod hitno. Ili smanjenje plate za svaku neresenu ili izgubljenu utakmicu,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne mirise mi ovo na dobar izbor trenera, djukic nekad i djukic sada, velika razlika, ka losijem, ne ka boljem, mozda bolje da su Stolicu postavili, kad je bio sa Milinkovicem, i igrali evropu slali su ga da analizira protivnika, i dobro je obavljao posao, mozda bolje da se vi resite Djukica pod hitno, pa Stolicu na klupu ekipe, djukic papreno placen,taktika nula, treba mu za svaku neresenu i poraz 20 posto odbiti od plate,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa kako nije bilo šuta na gol ako je Ostojić pogodio stativu pa Đurđevićev šut golman odbranio itd.
    Vi nikada nećete razumeti da Partizanu nije bila potrebna pobeda pa he zato i igrao komotno samo da prođe dalje. Videćete kako vreme bude prolazilo razlike u igri…

    0
    0
    Odgovori
  4. Каже се у горњем дијелу текста ,,колико је одбрана деловала добро, толико напад није био добар“… Одбрана нам је била дно синоћ! Једно 3 пута су играчи остајали потпуно сами пред Кљајићем да је то било срамота. Било која друга екипа би имала 3:0 већ у 45.мин. А што се тиче напада, дјеловао је тупо, ал се враћам на то да је одбрана била дно, а у модерном фудбалу, напад креће од одбране. Прошла су времена кад је било могуће да играч узме лопту на средини и онда оде сам до гола и погоди. То је данас ријеткост.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter