1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAD SE SVIRA PENAL NA UZVIK ‘JAO’: Zanimljiva izjava Maslaća o penalu za Zvezdu u Pavlodaru

Objavljeno: 19.07.17 u 09:29

‘Zlata’ vredan gol u gostima Crvena zvezda postigla je iz penala u Pavlodaru, a skrivio ga je srpski internacionalac Mario Maslać.

Bivši defanzivac Vojvodine u dresu Irtiša jedan je od boljih igrača, ali je za prvi meč protiv crveno-belih dobio slabu ocenu zbog loše reakcije u 52. minutu i starta nad Gelorom Kangom.

Gabonac je leđima okrenut golu, potpuno bezopasan, samo ćušnuo loptu u stranu, a Maslać bespotrebno startovao i napravio penal koji je u gol pretvorio Ričmond Boaći.

Maslać taj kontakt opisuje rečima da je sudija kazneni udarac dosudio zbog uzvika ‘jao’.

– Jeste bilo kontakta. I on i ja smo napravili pokret nogom u istom momentu, nagazio sam ga, ali je sudija svirao penal samo zbog njegovog urlika ‘jao’. To je činjenica, ali šta da radimo… – rekao je Maslać, prenosi ‘Žurnal’.

Kasnije je Crvena zvezda uzvratila Irtišu besmislenim penalom koji je skrivio Dušan Anđelković igrajući rukom  93. minutu. Rezultat 1:1 doneo je Živković, pa je pred revanš u četvrtak uveče na stadionu ‘Rajko Mitić’ sve otvoreno.

0
0

1 Komentara

  1. Направио си глупост. Не толику као Анђелковић али ипак глупост. Контакт је постојао и пенал је чист као суза.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter