0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

JANKOVIĆ POZNAJE OLIMPIJAKOS: Ne smemo ovako protiv njih, kazniće nas!

Objavljeno: 19.07.17 u 09:08

Krilni napadač Partizana Marko Janković svestan je nedostataka u igri posle sinoćnjeg ‘bledog’ nastupa protiv Budućnosti u Podgorici.

Partizan je prošao u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je odbranio 2:0 iz Beograda i sinoć u Podgorici odigrao 0:0. ‘Bledo’, ali dovoljno za prolaz.

– Znali smo da nas čeka teška utakmica, ali smo vrlo loše ušli u meč. Loše smo stajali, Budućnost je krenula svom snagom i u nekim momentima su bili bolji. Utisak nije najbolji, ali najvažnije je da smo prošli. Hvala publici koja je došla da nas podržirekao je Janković posle utakmice.

Sledeći protivnik je Olimpijakos, ekipa koja će biti favorit u susretu sa srpskim šampionom.

– Prvo nas čeka domaće prvenstvo, pa onda Olimpijakos. Izuzetno su jaka ekipa, moramo dobro da se spremimo. Sezona bez Evrope je za njih neuspeh. Mnogo su jači od Budućnosti i kazniće naše greške ako se budu ponavljale kao protiv Podgoričana – upozorava Marko Janković.

Partizan već u subotu od 19 časova igra meč prvog kola Superlige Srbije protiv Mačve na svom stadionu, a u utorak od 20:45h na istom mestu gost će biti Olimpijakos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter