0
Domaći fudbal

FOTO: VITESSE

GDE SU, ŠTA RADE: Zemunski ‘bombarder’ koji uživa u penziji i povremeno ‘sređuje’ transfere

Objavljeno: 19.07.17 u 00:04

Posle samo godinu dana provedenih u Partizanu su odlučili da momak iz Gornje Varoši može dalje, a Dejan Čurović napravio je sjajan izbor selidbom u Holandiju.
Zemunski ‘bombarder’ je šest sezona tresao mrežu u dresu Vitesea, postao ikona kluba iz Arnema, koji je nastavio u ovom veku uspon, pogotovo posle poslovne saradnje sa Čelsijem.

Popularni Čure se borio na svakom meču kao „lav“ i postao je ljubumac navijača, koji su želeli da Zemunac u maju posle osvojanja Kupa Holandije, crno-žutima uruči pehar i medalje.

Tako je i bilo, jedan svakako od lepših penzionerskih dana golgetera. Često ‘skokne’ do Holandije da pogleda i Gronigen, gde je proveo tri godine, pa odlučio da završi karijeru u kojoj je odigrao 289 zvaničnih mečeva i postigao 110 golova.

Čurović je ostao u fudbalu, odlazi na određene seminare, često pokazuje u školama fudbala svoje veštine naslednicima. Ponekad iskoristi neku vezu da odradi transfer, a nedavno je „pomogao“ prelasku Dejana Melega iz Vojvodine u Kajzerispor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter