2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ŽURKA ISPRED HOTELA: ‘Varvari’ nisu dali igračima Partizana da spavaju (FOTO)

Objavljeno: 18.07.17 u 10:11

Kako to obično biva pred bitnije utakmice, u predigrama veče pred okršaj na scenu stupaju navijači domaćeg kluba.

Budućnost i Partizan večeras se sastaju u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Traži se rival Olimpijakosu u narednoj rundi, a za sada su mnogo bliži tome beogradski crno-beli, koji imaju prednost od 2:0 iz prvog susreta.

Večerašnji duel prati velika pažnja javnosti u regionu, a domaći navijači kao da su dugo čekali gostovanje ovakvog rivala u svom gradu.

Videćemo koliko je ‘njihov’ grad, pošto se najavljuje veliki broj navijača Partizana na stadionu, iako srpski šampion nije organizovano vodio svoje navijače na ovo gostovanje zbog kazne od strane UEFA.

‘Varvari’ su počeli sa predigrom, pošto su noćas pravili problem fudbalerima ‘parnog valjka’ za se naspavaju pred važan meč. Pesma ispred hotela odzvanjala je duboko u noć, a videćemo kako će to uticati na izabranike Miroslava Đukića.

Kako navode crnogorski mediji, koristili su se i topovski udari, dok je jedna od skandiranih pesama bila: ‘Morača će ovih dana bit’ grobnica partizana.

Utakmica se igra večeras na stadionu ‘Pod Goricom’ sa početkom u 20:45h.

0
0

2 Komentara

    • Срамота је да су све карте подијелили фирмама (политичком кадру врха) како би по службеној дужности дошли да навијају за будућност. Само је било нешто мало карата за сјевер а тамо су варвари. Тако да, ако вечерас и буде више симпатизера будућности, знајте да су натерани и да су само симпатизери. У ПГ и ЦГ има много више навијача Партизана и Цзв него свих осталих заједно

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter